“Južni vetar” duva od Francuske do Japana

0
89

Film Miloša Avramovića niže uspehe.

"Južni vetar" duva od Francuske do Japana

“Južni vetar” imali su da pogledaju gledaoci ne samo u našoj zemlji, nego i u inostranstvu – od Francuske do Japana. Interesovanje za srpski blokbaster, koji je tokom prošle godine oborio rekorde gledanosti u domaćim bioskopima, ne prestaje da jenjava ni širom sveta. Velike sipmatije prema ovom ostvarenju pokazala je publika u susednoj Bugarskoj. Tamo je “Južni vetar” za mesec dana videlo više od 40.000 gledalaca.  

Muzika iz “Južnog vetra”: “Mače” izvode Marlon Brutal i Juicea

Nakon projekcija u Americi i Kanadi, kao i u Švajcarskoj, Švedskoj, Luksemburgu, Belgiji, Nemačkoj, film će se naći na repertoaru bioskopa u pet gradova Norveške, i to u Oslu, Lilestemu, Sijenu, Stavangeru i Olesundu.

Tu, međutim, nije kraj! Producenti filma su na upravo završenom European Film Marketu u Berlinu sklopili ugovor o distribuciji na teritorijama Japana, Kine, Francuske. A, u toku su i pregovori sa još nekoliko zemalja. 

"Južni vetar" duva od Francuske do Japana
Dragan Bjelogrlić i Miloš Biković u filmu “Južni vetar”, Foto: Promo
“Južni vetar” duvao snažno u Južnoj Kaliforniji

U ovom uzbudljivom trileru reditelja Miloša Avramovića, uloge tumače: Miloš Biković; Miodrag Radonjić; Srđan Žika Todorović; Dragan Bjelogrlić; Nebojša Glogovac; Miloš Timotijević; Jovana Stojiljković; Bogdan Diklić; Aleksandar Berček; Jasna Đuričić; Nela Mihajlović; kao i Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.  

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde