“Jura Stublić i Film” zakazali drugi beogradski koncert 15. marta

0
68

Poznati novotalasni bend nastupiće u Beogradu.

"Jura Stublić i Film" zakazali drugi beogradski koncert 15. marta

Legendarni muzičar Jura Stublić i njegova grupa “Film” posle rasprodatog koncerta 29. februara u “Amerikani”, zbog izuzetnog interesovanja publike zakazali su još jedan nastup. Drugi koncert održaće 15. marta (21h), takođe u Domu omladine Beograda.
Ulaznica za za ovaj koncert “Jure Stublića i Filma” košta 1.500 dinara. Katre se mogu kupiti preko prodajnih mesta i mreže Ticketsa. Na dan koncerta, 15. marta, ako ih ostane, biće 1.700 dinara.

“Jura Stublić i Film” 29. februara pred beogradskom publikom

Zagrebački “Film” upečatljivo je debitovao albumom “Novo! Novo! Novo! Još jučer samo na filmu a sada i u vašoj glavi” (1981). Sa njega su se brzo izdvojile Stublićeve pesme “Zamisli život u ritmu muzike za ples”; “Moderna djevojka”; “Neprilagođen”. Usledio je ubrzo potom eksplozivni koncertni mini album “Film u Kulušiću Live!” (1981).

"Jura Stublić i Film" zakazali drugi beogradski koncert 15. marta
“Jura Stublić i Film”, Foto: Željko Jelenski

Stublićeva nesvakidašnja sposobnost da zaintrigira i napravi hit došla je do punog izražaja u gitarski poletnoj “Boje su u nama”. Takođe i bezvremenoj, dirljivoj “Mi nismo sami”, sa albuma “Sva čuda svijeta” (1983). Na ove numere se podjednako upečatljivo nadovezuju himnična “Pjevajmo do zore”; i setno poetična “Signali u noći” (sa istoimenog albuma iz 1985).

40 godina na sceni: “Električni orgazam” u Kombank dvorani

Nakon promene postave benda, sada pod imenom “Jura Stublić i Film” stižu “Sjećam se prvog poljupca”; “Srce na cesti” (sa albuma “Sunce sja”1987); pa “Ljubav je zakon”; “Dobre vibracije”; i “Rob ljubavi” sa “Zemlje sreće” (1989); a potom i “Hrana za golubove” (1992); i kompilacije “Greatest hits Vol. 1” (1994); “Greatest hits Vol. 2” (1996); i “Sve najbolje” (2001), sa pojedinim ponovo snimljenim starim pesmama.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde