Jovana Nikolić i Coby snimili pesmu “Pazi se” za seriju “Južni vetar”

0
1136

Spot je urađen u produkciji kuće “Bassivity”.

Jovana Nikolić i Coby snimili pesmu "Pazi se" za seriju "Južni vetar"
Jovana Nikolić u spotu za pesmu “Pazi se”, Foto: NN media

Predstavljena je naslovna numera serije “Južni vetar” koja nosi naziv “Pazi se”. Pesmu izvodi Jovana Nikolić Mišković, koja je u ovoj kompoziciji pokazala svu raskoš svog vokala. Ona je prvi put sarađivala sa hitmejkerom Slobodanom Veljkovićem, poznatijim kao Coby. Po prvim reakcijama publike reklo bi se da je ovo novi, svež i savršen spoj.

U spotu se pojavljuju Miloš Biković, Vuk Kostić i Jovana Stojiljković, glumci iz serije “Južni vetar”. Ali, kadrovi sa njima nisu iz serije niti iz filma, već su osmišljeni i snimljeni isključivo za potrebe spota, naveo je “Bassivity” na svom YouTube kanalu.

Serija “Južni vetar” od 19. januara na Prvom programu RTS
Jovana Nikolić i Coby snimili pesmu "Pazi se" za seriju "Južni vetar"
Miloš Biković se pojavljuje i u spotu, Foto: Printskrin YouTube/Bassivity

– Sa oduševljenjem sam prihvatila poziv reditelja Miloša Abramovića i glumca Miloša Bikovića da budem deo projekta “Južni vetar”. Pesma “Pazi se” govori o devojci koja voli opasnog momka i koja strepi za njegovu bezbednost. Ovo je prvi put da sarađujem sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem i energije su nam se sjajno poklopile. Jedva čekam da čujem sud publike i o pesmi i o spotu koji smo radili sa puno ljubavi i truda – kaže Jovana Nikolić.

Inače, Miloš Biković je jednom prilikom na svom Instagram nalogu predložio Jovanu kao idealnog predstavnika Srbije na “Pesmi Evrovizije”, a zatim je pozvao da sarađuju.

Muzika iz “Južnog vetra”: “Mače” izvode Marlon Brutal i Juicea

Jovana Nikolić Mišković je ćerka režisera, direktora fotografije i kamermana Božidara Bože Nikolića, koji je za svoje umeće nagrađen najznačajnijim priznanjima. S druge strane, njen suprug Marko Mišković je uspešni filmski producent.

Jovana Nikolić i Coby snimili pesmu "Pazi se" za seriju "Južni vetar"
Jovana je prvi put sarađivala sa Cobijem

– Produkcija je Markova velika ljubav, a ja sam srećna i ponosna što tako uspešno pliva i filmskim vodama. Pored oca, koji je ostvaren i priznat filmski radnik, imala sam sreću da odrastam okružena velikanima naše kulturne scene, pa mi je drago što sam uz supruga nastavila da posmatram taj svet iz bliže vizure. Filmovi su naša zajednička strast. Veliki smo filmofili, na tom polju je “mrtva trka” među nama. U poslednje vreme “zatrpani” smo i velikim brojem kvalitetnih serija, pa ja sve češće naginjem ka ovoj kraćoj, a opet dovoljno dinamičnoj i uzbudljivoj formi – izjavila je nedavno pevačica.

“Četiri strane sveta”: Prvu pesmu iz filma “Južni vetar” za jedan dan čulo više od 500.000 ljudi

– Eksplozivna naprava “Bassivity Digital” ekipe je detonirana! Pun gas na “Bassivity” Youtube kanal i poslušajte prvu stvar sa originalnog Soundtracka serije “Južni vetar” sa Jovanom Nikolić i Slobodan Veljkovic Cobyjem! Pazi se – jer svake nedelje ćemo nakon nove epizode rokati novu bombu! – najavili su iz tima “Južnog vetra”.

Muziku i tekst za novu pesmu uradili su Slobodan Veljković Coby i Teya Dora. Prateće vokale otpavale su Ivana Peters i Teya Dora. Spot je režirao po svom scenariju Nemanja Novaković.

PAZI SE

Coby, jesi ti radio traku?

Nekom smrkne, nekom svane
U gradu između Dunava i Save
Neko broji pare, neko broji dane
A ja se samo nadam kad će da mi svane

Zove te čopor jer noćas krvav je mesec
Udah duboko - izbrojim do deset
Kome da se molim? Recite sveci gde ste
Ne moraš mene, slušaj reči pesme

Pazi se! Tvoju grešku čekaju, iza ugla vrebaju
A ja čekam da vratiš se, pazi se, pazi se!
Svaki minut pitanje, dok budna čekam svitanje
I dalje čekam da vratiš se, molim te, pazi se!

Pazi se! Na sve strane sveta
Pazi se! Duva južni vetar
Pazi se! Na sve strane sveta
Pazi se! Duva južni vetar

A zora nikako da svane
Nikako da zaspim, čujem samo vrane
Da l’ je ovo predskazanje?
Bože, da l’ će ovo ikada da stane?

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde