Jovan Del Arno i Kojot poručuju da “Još uvek ima nade”

0
184

“Otac” i “sin” rege muzike u Srbiji – Jovan Matić (Del Arno Bend) i Nemanja Kojić Kojot (Hornsman Coyot); objavili su zajednički singl “Još uvek ima nade” za izdavačku kuću Mascom Records.

jovan del arno i Nemanja Kojić Kojot (Hornsman Coyot), foto Đurđica Gajić Još uvek ima nade
foto Đurđica Gajić

Dvojac starih drugara ovim singlom odgovara na sve ružne misli i strahove koji se opet serviraju ljudima u regionu kao jedini odgovor na sve nedaće koje su ih snašle. Posle više od 20 godina Kojot i “Del Arno Band ponovo sarađuju”, jedina je razlika što je Nemanja tada bio na početku svoje karijere, dok se danas smatra jednim od renomiranih muzičara na ovim prostorima i šire. Prvi put na srpskom Kojot i Jovan Matić zajedno svojim stihovima ulivaju nadu u bolje sutra uprkos trenutnom sveopštem kolapsu duha, svojom pesmom “Još uvek ima nade”.

– Nemanja, prvi put na maternjem jeziku i nikada jasnije nego do sada, i ja svima smo ponidili na poklon ljubav, veru, razumevanje i empatiju; želju da dobro nadvlada svako zlo i da jednako ogreje srca svih sa kojima delimo nebo; sunce i zemlju koja nas nosi na ovim prostorima. “Hornsman Coyote” i “Del Arno Band” sa ponosom vam predstavljaju svoj odgovor na zlo, zajedničku pesmu “Još uvek ima nade”. Prvi značajni autorski rege rad Kojota na maternjem jeziku; prvi duet sa bendom preko kojeg je zakoračio u svet muzike; prvi u nizu pesama i saradnje koje će, sasvim je izvesno uslediti. Uživajte, delite, i ne gubite nadu! Jedna Ljubav za sve – izjavio je Jovan iz “Del Arno benda”.

Pesmu možete poslušati ovde.

Izvor: balkanrock.com

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde