Glumac Josip Pejaković sa bajkerima i rokerima u spotu “Zauvijek mlad”

0
329

U novom spotu “Zauvijek mlad” rok grupe “Zona isključenja” pojavljuje se i glumac Josip Pejaković, koji predvodi motoriste.

josip pejakovic zona isključenja spot zauvijek mlad
Josip Pejakovic i članovi grupe “Zona isključenja”, Foto: Promo

Josip Pejaković inače ne učestvuje u ovakvim projektima. Međutim, prepoznao je kvalitet i odlučio mladim momcima pruži podršku.
– Ideja za angažovanje Josipa Pejakovića mi se javila još kada smo odabrali pesmu “Zauvijek mlad” da ekranizujemo. Josip je glumačka veličina, gromada, pravi bard BiH glumišta, veliki patriota, i stari roker. Kao takav, savršeno se uklapao u koncept poruke “Zauvijek mlad”, jer je i mimo sedih zadržao mladalačku dušu. Vrlo brzo smo se dogovorili i bili smo presrećni da je pristao da nas podrži – poručili su muzičari iz “Zone isključena” a prenosi Klix.ba.

josip pejakovic spot zauvijek mlad
Na snimanju spota “Zauvijek mlad”, Foto: Promo

Članovi rok grupe su klavijaturista Dženan Hadžović Hadjy, vokal Admir Hurem Atko, basista Senko Borovac Neni, bubnjar Jasmin Bešlija Jasa i gitarista Omar Softić Bole.
Režiser spota je Anis Mujanović, a pesmu je napisao basista Neni.

Josip Pejaković spot zauvijek mlad
Roker i bajker: Josip Pejaković, Foto: Printscreen / YouTube / Zona isključenja

Spot je rađen pod pokroviteljstvom Hayat Productiona i ekipe sa kojom su rokeri i ranije sarađivali na raznim projektima, a snimanje ovog video-spota predstavlja nastavak promocije albuma koji je objavljen krajem prošle godine. Inače, ovo je treći spot nakon ekranizacije pesama “Vila” i “Moj svijet”, a u planu imaju i snimanje videa za naslovnu numeru sa albuma “Trenutak, sat, godina”.

josip pejakovic spot zauvijek mlad
Foto: Printscreen / YouTube / Zona isključenja

U narednom periodu obožavaoci “Zone isključenja” moći će da uživaju u njihovim svirkama na Festivalu u Goraždu početkom avgusta, kao i 11. avgusta u Sarajevu na Underground Rock Festu.

Pogledajte spot “Zauvijek mlad”:

E. A. / Izvor: Klix.ba

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde