Crtani film “Jeti – Snežni čovek” u bioskopima od 3. oktobra

0
243

Nova animirana avantura stiže u domaće bioskope.

Crtani film "Jeti - Snežni čovek" u bioskopima od 3. oktobra

Crtani film “Jeti – Snežni čovek” (Abominable) gledaoci će moći da pogledaju u bioskopima od 3. oktobra. Film stiže iz DreamWorks Animation i Pearl Studio’s, a režirao ga je Jill Culton. Najmlađi će uživati u brojnim čarobnim scenama. Ovo ostvarenje je dostupno i u 3D i 4D formatu. I, naravno, sinhronizovano je na srpski.

Glasove crtanim junacima pozajmili su: Anja Mit; Vasilije Prvulović; Dimitrije Nikolić; Mina Lazarević; Dragan Vujić Vujke; Nada Blam; Marko Marković; Milena Moravčević. Reditelj sinhronizacije bio je Vujke.

Potraga za Jetijem: Crtać “Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona”

“Jeti – Snežni čovek” vode gledaoce u epsku avanturu dugu više od 3.000 kilometara, od ulica kineskog grada do snežnih pejzaža Himalaja, koji svojom lepotom oduzimaju dah.
Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest. Zajedno se upuštaju u avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući…

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde