Jelena Tomašević objavila singl “Diraj mi usne”

0
76

Godinu i po dana posle balade “Suncokret”, Jelena Tomašević je obradovala svoju publiku novom numerom.

Jelena Tomašević objavila singl "Diraj mi usne"

Ona je objavila singl “Diraj mi usne”, čiji je autor muzike i teksta Goran Kovačić, a aranžman je uradio Darko Dimitrov. Radi se o sasvim drugačijoj pesmi od prethodne, za koji su mnogi rekli da je pravi letnji hit plesnog karaktera.
Jelena ističe da je nova numera žanrovski raznovrsna, i da budi snagu i poziva na korak dalje, što je, kako kaže, neophodno u situaciji u kojoj se svi trenutno nalazimo.

“Suncokret”, novi spot Jelene Tomašević

Jedna od naših najboljih pevačica ovim singlom povlači specifičan potez u svojoj karijeri, birajući pesmu kakvu od nje nismo očekivali. Spot je efektan i atraktivan i Jelenu prikazuje u zavodljivom i magnetičnom vizuelnom izrazu, u tajanstvenoj atmosferi kojoj posebno doprinosi njen izgled u spotu, ali i emocija koju je dočarala kako glasom, tako i svojom senzualnošću.

– Dugo sam birala pesmu za ovo leto. Mišljenja sam da muzika, i uopšte umetnost, ne sme da se zaustavi, naročito ne u ovakvoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo. Moramo se truditi da na sve moguće načine rehabilitujemo svoj duh i svoje živote i da tome doprinese svako od nas pojedinačno. Najbolje što ja mogu da pružim ljudima je dobra muzika – rekla je Jelena.

IVAN BOSILJČIĆ: Sada sam u fazi glumačke zrelosti

– Namerno sam odabrala ovu pesmu jer budi snagu, poziva na korak dalje i na oslobođenje od loših momenata. Sarađivala sam sa sjajnom, proverenom ekipom, mojim dragim prijateljima. Želela sam nešto potpuno novo i u tome smo uspeli. Jer, pesma je spoj različitih muzičkih žanrova koje jako volim, nosi vedru atmosferu i poziva na ples, ali ima i snažnu emociju koja je moj zaštitni znak. Radujem se reakcijama publike i nadam se da ćemo uskoro moći da se vidimo na koncertima – kaže Jelena Tomašević.


DIRAJ MI USNE

Diraj mi usne
Diraj mi usne
Ovo je poslednji put
Odlazim sad
A nije do tebe
I nije do mene
Nekom je ljubav znaj
Prolazna stvar

Diraj mi usne
Diraj mi usne
Ovo je poslednji put
Sutra već odlazim ja

Neka nek’ me vetar nosi zauvek negde daleko
Tamo gde me nećeš naći nikada ti moja tugo
Idem samo idem, srce vodi me opet ka jugu
Ostaviću prošlost za sobom i svu moju tugu

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde