Jelena Gavrilović ponovo među najboljim sinhronizacijama Elze

0
117

“Zaleđeno kraljevstvo” (Frozen) je najuspešniji animirani film svih vremena. Domaća publika uživala je u avanturama sestara Ane i Elze, kao i Olafa, Hansa i Svena 2013. godine. Nedavno je objavljen i nastavak.

Uoči dodele godišnjih filmskim nagrada koje dodeljuje američka Akademija filmskih umetnosti i nauka (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) i za pesmu koja je nominovana za Oskara, glumica Jelena Gavrilović ponovo je uvrštena među najbolje glasove za lik Elze. Ovoga puta, u drugom delu hit animiranog filma “Zaleđeno kraljevstvo 2” (Frozen 2). Ovo predstavlja veliki uspeh za Srbiju i srpsku sinhronizaciju.

Jelena Gavrilović dala glas princezi Elsi u “Zaleđenom kraljevstvu 2”
Jelena Gavrilović, Foto: Jovana Jarebica / Promo

Diznijev studio je uvrstio Jelenu u izbor najboljih glasova na više jezika i objavio zajednički spot na svom zvaničnom YouTube kanalu. Animirani film “Zaleđeno kraljevstvo 2” je ovoga puta sinhronizovan na 47 jezika, a u zajedničkom spotu čuje se pesma na 29 jezika! Naravno, čuje se deo i na srpskom jeziku. Jelena Gavrilović se tako našla po drugi put među najboljim sinhronizacijama. I prvi put, pre šest godina, takođe je uvrštena među najbolje glasove Elze globalno. Taj spot je urađen na 25 jezika, sa najboljim sinzronizacijama Elze iz celog sveta.

Jelena Gavrilović kao vidarka Sana u američkoj fantaziji “Predstraža 2”

Ovaj film će zaključno sa subotom, 14. decembrom, u našoj zemlji pogledati 150.000. gledalaca! Crtani film “Frozen 2” približava se milijardi dolara prihoda širom sveta. Podsetimo, “Zaleđeno kraljevstvo 2” odgovara na pitanje zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima. Distributer za Srbiju je Taramunt Film.


Ovo je zajednički spot iz prvog dela “Zaleđenog kraljevstva”:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde