Jelena Gavrilović dala glas princezi Elsi u “Zaleđenom kraljevstvu 2”

0
224

Od Oskarom nagrađenog tima, koji čine reditelji Kris Bak i Dženifer Li, i producenta Pitera Del Veka, u bioskope širom Srbije stiže crtać “Zaleđeno kraljevstvo 2” (Frozen II).

Jelena Gavrilović dala glas princezi Elsi u "Zaleđenom kraljevstvu 2"
I u nastavku crtane avanture princezi Elsi opet je glas pozajmila Jelena Gavrilović

Glumica Jelena Gavrilović dala je glas čuvenoj princezi Elsi u nastavku Diznijevog hit crtanog filma “Zaleđeno kraljevstvo 2”. U bioskopu Cineplexx Ušće ona se družila sa decom i učestvovala u najavi premijere filma koja je zakazana za 20. novembar. Takođe je zadala pevački izazov fanovima filma na društvenim mrežama.

Fashion Selection: Suzana Perić i Jelena Gavrilović oduševile publiku
zaleđeno kraljevstvo 2

Za glas Else u prvom nastavku filma “Zaleđeno kraljevstvo”, Jelena je uvrštena među 25 najboljih Elsinih glasova globalno, što predstavlja veliki uspeh za naš region.

Dugo očekivani animirani film “Frozen 2” odgovara na pitanje zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima. Odgovor je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet… mora verovati da su dovoljne.

Jelena Gavrilović kao vidarka Sana u američkoj fantaziji “Predstraža 2”

Osim Jelene Gavrilović na sinhronizaciji filma na srpski jezik učestvovali su i Andrijana Oliverić; Lejla Hot; Stefan Bundalo; Marko Kon; Ivan Bosiljčić; Milan Živadinović; Teodora Ristovska; Maja Odžaklijevska; Iva Brun; Ivana Stojković; Hadži Nenad Maričić; Jovana German; Branislav Platiša; Srđan Čolić; Jana Maričić. Distributer je “Taramunt Film”.
Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.
U redovnoj bioskopskoj distribuciji “Zaleđeno kraljevstvo 2” biće od 21. novembra.

Jelena Gavrilović dala glas princezi Elsi u "Zaleđenom kraljevstvu 2"

Foto: Promo / Stefan Jovanović

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde