“Jedan sasvim normalan dečko A.S. (25)” u bioskopima od 15. oktobra

0
54

Bioskopski život film će započeti odmah nakon projekcije u takmičarskom programu ovogodišnjih Niških filmskih susreta.

"Jedan sasvim normalan dečko A.S. (25)" u bioskopima od 15. oktobra

Istinita priča o tragičnoj pljački menjačnice pod nazivom “Jedan sasvim normalan dečko A.S. (25)” počeće da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 15. oktobra. Rediteljka Milena Grujić je svoj diplomski film snimila po sopstvenom scenariju.

– Film je inspirisan istinitim događajima koji su se odigrali pre nekoliko godina u jednom beogradskom naselju. Ja inače živim u Žarkovu, a to je kraj koji je poznat u rubrikama crne hronike. Inspiracija za scenario i za film su potekli upravo iz mog okruženja – rekla je rediteljka.

SRDAN GOLUBOVIĆ: Film “Otac” – mitsko putovanje u borbi protiv nepravde
Jedan sasvim normalan deƒko AS 25
Scena iz filma

Vladimiru Gvojiću je uloga Saleta prva glavna uloga u dugometražnom filmu. Njegovog saučesnika glumi Nikola Šurbanović, poznat domaćoj publlici po ulogama u serijama “Grupa”, “Preživeti Beograd”, “Sinđelići”… U ostalim ulogama pojavljuju se: Dominika Walo; Nenad Pećinar; Sara Pejčić; Rambo Amadeus; Miodrag Miki Krstović; Saša Torlaković; Anastasija Mandić; Marko Gvero; Milan Pelivanović; Ivan Radović; Oleg Mićić; Nataša Balog; Katarina Stojanović; Dejan Nikolić; Miljana Kralj.

Jedan sasvim normalan dečko AS 25. 2jpg
Vladimiru Gvojić, Foto: Promo

Film “Jedan sasvim normalan dečko A.S. (25)” prati Saleta i Andreja, koji nakon pljačke menjačnice, beže u zgradu i ostaju opkoljeni u stanu strane studentkinje. Ovo ostvarenje je urađeno u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti. Inače, rediteljka je diplomirala u klasi Srdana Golubovića.

Jedan sasvim normalan dečko AS 25
Nikola Šurbanović, Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde