Jazzanova učesnik Musicology Barcaffè Sessions

0
105

Berlinski DJ kolektiv nastupiće na Musicology Barcaffè Sessions sa devetočlanim bendom.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph će u Beograd 12. i 13. decembra, nastupiti kao četvrti izvođač koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions (trajaće do maja 2018), u klubu Bitefartcafe. Karte po promotivnoj ceni mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima i DDtickets mreže.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph Jedina konstanta ovog eklektičnog sastava iz Berlina jeste promena i sve progresivniji zvuk. Jazzanova je bend koji je prerastao nekada semplovan zvuk i ustalio se kao autorski live band projekat 2009. godine.

Svetska džez zvezda Robert Glasper nastupa u Beogradu

U proteklih pet godina, Jazzanova Live feat. Paul Randolph nastupali su širom planete. Učestvovali su na festivalima poput Melt!, Flow, Capetown Jazz, Java Jazz, North Sea Jazz… Time je ovaj bend uspeo u svom dugogodišnjem poduhvatu – da energiju svojih produkcija, remiksa i didžejinga prenesu na live stejdž. Ko god je imao prilike da ih čuje uživo, bio je na čudesnom muzičkom putovanju. Jazzanova u potpunosti uspeva da prenese maestralnost svojih produkcija, uz fenomenalan bend koji ih prati na nastupima uživo.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph
Foto: www.jazzanova.com

Albumom “Funkhous Studio Sessions”, koji je izašao 2012, Jazzanova je prešla na sledeći nivo. Njihov prvi album sa živom muzikom je zadovoljio svakog istinskog ljubitelja muzike. Sa afinitetom ka toplom, dubokom i istinskom muziciranju, punom soula! Singl “Now There Is We” u saradnji sa Paul Randolphom koji se pobrinuo za vokalne deonice, a i napisao inspirativan tekst, doneo je fenomenalan ishod. Zaraznu mešavinu vokalnog hausa i soulful popa, sa dubokim bas linijama.

Dva koncerta grupe „Incognito“ za početak Musicology festivala

– Samo prava umetnost nas navodi da želimo da doživljavamo više lepih stvari, i da ih podelimo sa prijateljima. Druženje uz kafu je svojevrstan vid umetnosti koji nas povezuje i čini da želimo još više zajedničkih trenutaka. A uz ovu vrstu muzike savršeno se uklapa šoljica vrhunskog espressa, što je Jazzanova i pokazao pesmom “Coffee Talk”, koju će beogradska publika imati pirlike da čuje na njihovom nastupu, 12. i 13. decembra! – najavljuju organizatori.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde