Techno doček: Jay Lumen i Lea Dobričić 13. januara u Kragujevcu

0
97

Za doček Srpske Nove godine u Kragujevcu se organizuje velika techno žurka.

JAY lumen LEA dobričić techno doček u KragujevcuNajveći techno događaj u istoriji Kragujevca biće održan u hali Park 13. januara na sedmom izdanju Šumadija Fest Kragujevac.
Šumadija Fest Kragujevac u saradnji sa Garage Reunion za doček Srpske Nove godine obezbedio je sjajne goste. U srce Šumadije dolazi Jay Lumen, techno producent i DJ, koji spada u najtraženija imena današnjice. Osnivač je Footwork Records-a, a redovno izdaje i za najpoznatiju svetsku etiketu Drumcode, a izdavao je trake i za Saved, 100% Pure, Cadenza i Octopus Records. Ostvarivao je saradnju sa velikim svetskim zvezdama kao što su Green Velvet; Sasha Carassi; Harvey Mckay; Gary Beck; Popof; Wade; Roberto Capuano; i mnogi drugi. Lumenova muzika se redovno vrti na globalnim svetskim radio stanicama u mnogim zemljama uklučujući BBC Radio 1, Annie Mac i Pete Tong’s radio show.

Srpska Nova godina: Besplatan koncert „Miligrama“ i Dženana Lončarevića

techno doček kragujevacZa tri godine, od 2013. do 2015. godine, Lumen je osvojio prestižne nagrade. Među njima je i Underground DJ Of The Year na Ballantine’s Music Awards-u. U 2014. je rangiran kao treći najprodavaniji producent na Beatportu u kategoriji tech-house, i deseti u kategoriji techno. U 2015. je bio broj 2 na Beatportu u Techno kategoriji za najprodavanijeg te godine. Zatim, u 2015. godini Lumen ostvaruje 2. mesto u Resident Advisor’s DJ Charted artist.

Srpska Nova u Prokuplju uz grupu „Galija“

Nastupao je na najpoznatijim festivalima i klubovima širom sveta uključujući Space (Ibiza nightclub); BPM Festival; Club Space u Majamiju; Digital Dreams Music Festival; EL Row – Barselona; Tresor; Sónar; Ministry of Sound; Amsterdam Dance Event i mnogi drugi. Ovo će biti njegov prvi nastup u centralnoj Srbiji.

techno doček kragujevacOsim Lumena u Kragujevcu će nastupiti i Lea Dobričić, verovatno najznačajnije žensko lice sa domaće techno scene. Takođe, među gostima su i Mark Andersson b2b Nikola Vujčić Envy, Hunckie b2b Petar Lazović, Bo-YaN b2b Tzanema, Rèdacs, Marko Škorić, Imhotep b2b Saša Kovinac Kovačević.

Božićno seoce kod Hrama od 4. do 28. januara

– Jedna ovakva žurka zaslužuje i dobar after, pa Vas zovemo da nam se pridružite u 6h u klubu “Nemam Ve De” da nakon hale overimo ovaj događaj kako dolikuje.
Na afteru će nam kuvati Sale Kovinac, a ulaz će biti besplatan – pozivaju organizatori na druženje posle techno žurke u hali Park.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde