Jassie Ware 27. avgusta pred beogradskom publikom

0
100

Britanska pop pevačica u okviru letnje evropske turneje na kojoj promoviše album “Glasshouse” posetiće i srpsku prestonicu.

jassie ware kalemegdan rov kod vojnog muzejaTalentovana i nagrađivana pevačica Jessie Ware (Džesi Ver) održaće koncert u ponedeljak, 27. avgusta, u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje pesme poput “Midnight”, “Selfish Love”, “Alone”, “Sam”… kao i hitove sa prethodnih albuma “Say You Love Me”; “Wildest Moments”; “Tough Love”; “Running”; “Champagne Kisses”; “Devotion” i mnoge druge.

Sean Paul oduševio publiku u Hali sportova

“Glasshouse” je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje veruje da je njen najvažniji album. Na njemu se bavi temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom albumu Džesi je sarađivala sa imenima kao što su Ed Sheeran (Ed Širan); Stint (Ajay Bhattacharyya aka Stint); Kid Harpoon (Kid Harpun); Felix i Hugo White – “The Maccabees” (Feliks i Hugo Vajt); Benny Blanco (Beni Blanko)…

Beth Hart u Beogradu obeležava 25 godina karijere

Muzičku karijeru Džesi Ver je započela 2009, a tri godine kasnije objavila je debi album “Devotion”. Diskografski prvenac je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu “The Mercury Prize”. Usledilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album “Tough Love” (2014).

Deviant Nights: Novi festival na Kalemegdanu

Prodaja ulaznica za njen beogradski koncert počinje u petak, 25. maja. Karte se mogu nabaviti putem prodajnih mreža Eventim i Gigs Tix, po promotivnoj ceni od 2.190 dinara za parter; i 2.790 dinara za VIP tribinu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde