Jason Derulo 28. oktobra u beogradskoj Štark Areni

0
243

Mladi kralj popa, kako ga mnogi nazivaju, najesen dolazi u srpsku prestonicu.

jason derulo štark arena
Foto: Promo

Autor najvećih aktuelnih hitova pop muzike, Jason Derulo (Džejson Derulo), nastupiće 28. oktobra u Štark Areni. Svetska superzvezda, trenutno je najpoznatiji po zaraznoj “Tip Toe” pesmi; hitu “Swalla” sa preko milijardu prikaza na kanalu YouTube; “If I’m Lucky”; i numeri “Colors”, koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva.

Počela prodaja ulaznica za koncert Brajana Ferija u Štark areni

Sa preko 102 miliona pregleda i ekvivaletne prodaje širom sveta, oba njegova hita “Watcha Say” i “Talk Dirty” (feat. 2 Chainz) dostigla su četvorostruko platinasti status! A, pesme “Want To Want Me” i “Ridin’ Solo” su zaradile trostruko platinasti. “Trumpets”, “Wiggle” (feat. Snoop Dogg) i “In My Head” osvajaju dvostruko platinasta priznanja.

„Scorpionsi“ pozivaju fanove na beogradski koncert

Platinasti singlovi uključuju “Marry Me”, “The Other Side” i “It Girl”, dok su “Get Ugly” i “Dont Wanna Go Home” prošli kao zlatni. Strimovi njegovih numera prelaze 6,3 milijarde, a pregledi na kanalu YouTube prešli su četiri milijarde. Na radiju, Derulova muzika došla je do više od 20 milijardi slušalaca, sa preko 3,5 miliona puštanja!

Ulaznice su u prodaji od 23. maja na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i online.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde