Jasna Gospić i Sergej Ćetković predstavili spot za pesmu “Da si tu”

0
403

Spot za duet Jasne Gospić i Sergeja Ćetkovića “Da si tu” sniman je u Pragu, gradu u kojem pevačica živi i radi poslednjih 20 godina.

Jasna Gospić sergej ćetković pragAutor ove pesme je stasiti crnogorski pevač. Sergej je napisao numeru i poklonio koleginici povodom njenog jubileja – 40 godina muzičke karijere. Spot je režirao Želimir Križov. Prekrasne lokacije Praga i njegove okoline dale su posebnu draž i atmosferu, a sudeći po reakcijama publike posle odgledanog spota, bile su pravo mesto da se dočara emocija ove balade.

Kako je Jasna ranije naglasila, tokom snimanja želeli su i težili jednostavnosti, u kojoj se krije najveća lepota.
– Veoma sam srećna da je naš duet dobio i vizuelni izražaj. Pesma je prepuna ljubavnih emocija i želja nam je bila da to dočaramo i u spotu. On je setan, pomalo i tužan, jer priča o dvoje ljudi koji se vole a nisu zajedno. Trebalo je da i mi budemo tokom snimanja setni i melanholični, što je bilo prilično teško uz Sergejev smisao za humor. Oni koji ga poznaju znaju da je sa njim teško biti ozbiljan. Sergej je jedan od onih koji znaju hiljade viceva i ume odlično da ih ispriča. Međutim, kada je posao u pitanju, veoma je ozbiljan. Moram reći i da je zajedno sa Želimirom brižljivo nadgledao svaki kadar, svetlo, lokaciju – rekla je Jasna Gospić.

Sergej Ćetković i Jasna Gospić snimili u Pragu spot za duet „Da si tu“

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde