Sergej Ćetković i Jasna Gospić snimili u Pragu spot za duet “Da si tu”

0
407

Nedavno su Sergej Ćetković i Jasna Gospić snimili spot za duet “Da si tu” u Pragu, gradu u kojem sarajevska pevačica živi više od dvadeset godina.

Sergej Ćetković i Jasna Gospić u PraguPesmu je Sergej napisao i poklonio koleginici povodom njenog jubileja – 40 godina muzičke karijere. Ljubavna balada budi emociju i setu u svima koji su bili barem jednom u životu zaljubljeni. Autor spota Želimir Križov potrudio se da sve pretoči u lepu priču koja se odvija u romantičnom Pragu. Prekrasne lokacije kojima ovaj grad i njegova okolina obiluju bile su pravo mesto da se dočara setna atmosfera i emocije balade. Estetiku i romantiku odlučili su dodatno naglasiti crno-belim spotom.

– Duet sa Sergejom za mene je posebno inspirativan. On je majstor balada i romantike, miljenik žena sa prekrasnim glasom i snenom pojavom. Sergej i ja smo se dogovarali da spot snimimo u Pragu, težili smo jednostavnosti u kojoj se krije najveća lepota. Važno je postići dobru atmosferu, pa tako i slikom iskazati emocije koje pesma nosi – rekla je Jasna, koja je popularnost stekla kao pevačica grupe “Ambasadori”, sa kojom je, između ostalog, snimila i hit “Dođi u pet do pet”.

Ona poslednjih godina živi u Pragu i radi kao predstavnica za nekoliko modnih kompanija, poput “Roberto Cavalli” ili “Sergio Tacchini”. Takođe, zalaže se za prava žena u društvu i počasna je članica udruženja “Žene ženama”.
D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde