Jaffa Reggae Stage na Exit donosi najbolje vibracije

0
123

Jaffa Reggae Stage dedicated to Wenti Wadada, spiritualno srce Exit festivala i najbolje mesto za opuštanje sa ekipom, otvoriće svoja vrata najvatrenijim fanovima regea, 6. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

exit - Reggae StageMesto za sve ljubitelje dobrog vajba, opuštene atmosfere i duha jamajčanske muzike, Jaffa Reggae stage, ove godine okupiće plejadu sjajnih umetnika, koji će na tvrđavi, kroz nesvakidašnje i zanimljive performanse uz melodične i vruće ska, roots reggae, dancehall i reggae muzičke stilove svim posetiocima pružiti potpuni letnji doživljaj.

Prve večeri za showtime biće zaduženi DJ Ardimann, Ital Vision i Jahh Aka. Pored njih nastupiće MadRed, Banzae, Little Shuja, Shuba Ranks. A, na kraju večeri poseban muzički segment činiće izbor omiljene muzike Wenti Wadade.

Drugi dan dobru energiju preneće Don Minott, u showtime-u RanDane, Exotic Times i DJ Verso, zatim Young Steppa, Butchaa, Bud M i Jahmessenjah Sound System. Treći dan nosioci pozitivne vibracije biće, u showtime-u Jamie Rodigan, Bradda Selecta, Bush Mad Squad, te Professor Skank, Herbal Queen, Baga Sound i Nina Davis. Za zatvaranje festivala i žurku do jutarnjih časova biće zaduženi Koet, Deadly Hunta, King Calypso za showtime. Pored njih biće i Samity, Sadam, DJ Shesha i za kraj večeri omiljena muzika Wenti Wadade. Sve dane festivala na ovoj bini uveličaće dobrom igrom plesna grupa Reggae dance crew.

Wenti Wadada, Foto: Exit festival
Wenti Wadada, Foto: Exit festival
Wenti Wadada srdačni domaćini Exitove Reggae bine

Wenti Wadada se često opisuje kao veteran muzičke industrije, koji je iz rodne Jamajke otišao u London, pa u SAD i Kanadu. Poslednjih godina svog života prihvatio je ulogu srdačnog domaćina Exitove Reggae bine, i dosta vremena provodio u Novom Sadu. Ostavio je dubok trag na svetskoj reggae sceni svojim radom i zalaganjem. Sve što je radio, radio je sa neverovatnom lakoćom i osmehom, i osvetlio je put mlađim generacijama. Tvrdio je da ova bina promoviše dobre vibracije i raspoloženje, ljubav i poštovanje, zbog čega ona danas sa ponosom nosi njegovo ime.

Podsećamo, Exit festival biće održan od 5. do 9. jula u Novom Sadu. Novina ove godine je Day Zero sa nastupom sastava “The Killers”; te No Sleep festival sa Jeff Millsom na mts Dance Areni koji će biti održani 5. jula. Ovim izvođačima će se na binama širom Petrovaradinske tvrđave od 6. do 9. jula pridružiti Years & Years; Rag’n’Bone Man; Jake Bugg; Jeff Mills; Paul Kalkbrenner; Hardwell; Jason Derulo; Roisin Murphy; Solomun b2b Dixon; The Jesus and Mary Chain; Ellen Allien i brojni drugi.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde