“Ja volim Srbiju” – povratak omiljenog porodičnog kviza

0
716

Radio-Televizija Srbije najavila je povratak večernjeg TV programa, uz koji će se nedeljom uveče ponovo okupljati prijatelji, komšije i članovi porodica – svih generacija.

"Ja volim Srbiju" - povratak omiljenog porodičnog kviza
“Ja volim Srbiju” – nedeljom uveče na RTS1, Foto: RTS

TV format “Ja volim Srbiju” je kolažna emisija, kombinacija kviza i muzičko-zabavne emisije. Uz takmičarsku atmosferu, nudi mnogo zabave i muzike. A, gledaoci će saznati i brojne zanimljive ili neobične podatke o Srbiji i njenim stanovnicima. Nešto od toga smo učili u školi, neke od podataka smo saznavali na neke druge načine, a o nekima – možda do sada nismo ni razmišljali!

“Svadba iz mog kraja” – Mirka Vasiljević voditeljka novog serijala
"Ja volim Srbiju" - povratak omiljenog porodičnog kviza
Nenad Okanović, Dragana Kosjerina i dr Nele Karajlić, Foto: RTS

Kroz raznovrsne igre, pesme i zabavu, u svakoj emisiji takmiče se dva tima u kojima su po tri poznate ličnosti iz Srbije. Svaki tim udružuje snage sa svojom publilkom, u borbi za pobedu. Kroz ovaj televizijski spektakl, koji će svake nedelje uveče od 21h na RTS1 obilovati humorom i pozitivnom takmičarskom atmosferoma, vodiće Dragana Kosjerina. Lideri takmičarskih timova – stalni kapiteni ekipa su, i u ovoj TV sezoni – dr Nele Karajlić i Nenad Okanović. Novi ciklus počeće da se emituju od 29. septembra.

– Srbiju, njene žitelje i istoriju ćete sigurno zavoleti još više – uz nova izdanja omiljenog zabavnog kviza “Ja volim Srbiju”! – poručuju iz RTS-a.

E. A. / Izvor: RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde