UK Parobrod: Promocija kalendara za 2018. i izložba fotografija studenata kamere FDU

0
105

Izložba fotografija studenata Katedre za kameru FDU biće otvorena od 12. do 18. januara u UK Parobrod.

Svoj 70. rođendan Fakultet dramskih umetnosti obeležavaće brojnim programima tokom cele godine. Iz meseca u mesec podsećaće publiku na svoju bogatu i raznovrsnu delatnost. Takođe, otvoriće dijaloge o važnim i aktuelnim pitanjima vezanim za razvoj i uticaj kulture, umetnosti i medija. A, sve kako bi i na taj način doprineli stvaranju boljih i kvalitetnijih uslova za umetnički rad i medijsku produkciju u okruženju.promocija kalendara za 2018. i Izložba studenata kamere FDU, Parobrod

„Repetitor“ predstavio spot „Ako te ikada“ snimljen na koncertu u Centralnom zatvoru

Prvi u nizu događaja zakazan je za 12. januar. Tada će biti promovisan kalendar za 2018. godinu i otvorena izložba autorskih, umetničkih fotografija studenata Katedre kamere FDU (Luka Trajković; Uroš Petrov; Vuk Papić; Igor Lazić; Boško Đorđević; Marko Milošević; Kosta Đuraković; Vladimir Đurić; Milica Drinić; Aleksa Radunović; i Vidoje Vujatović). Fotografije su nastale pod mentorstvom Aleksandra Kostića, vanrednog profesora i Branka Sujića, docenta na Katedri kamere FDU.

Snežana Savić u monodrami „Ja, Jovanka Broz“

FDU– Promišljajući stvarnost i beležeći svet u kom živimo, studenti Katedre za kameru svojim fotografijama donose autentičan, živ, vizuelni materijal posebnog senzibiliteta i sa jakim autorskim pečatom – navode organizatori izložbe.

Pored fotografija iz kalendara, publika će moći da pogleda poseban foto serijal u okviru prateće izložbe. Cilj ove postavke je da predstavi nove, mlade umetnike koji će svojim talentom sasvim izvesno obezbediti svoje mesto na savremenoj umetničkoj sceni.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde