U Mikser House Sarajevo festival “Iz Beograda, s ljubavlju!”

0
228

Festival “Iz Beograda, s ljubavlju!” održaće se 20. i 21. oktobra u Mikser House Sarajevo. Biće to dva dana dizajna, gastronomije, druženja, zabave i svirke.

Mikser Iz Beograda, s ljubavlju
Predstojeći festival “Iz Beograda, s ljubavlju!”, moglo bi se reći, nastavak je dešavanja od pre tri godine. Naime, tada je u beogradskom Mikseru održan festival “Sarajevo, ljubavi moja”, gde se odvijala prava sarajevska muzička atrakcija. Nastupili su “Dvadesetorica”, “Diskobajagi”, “Bombaj štampa”, “Skroz” i “Letu štuke”. A narednog vikenda, opet će se povezati dva grada u regionu. I kako organizatori navode – pokazaće da vezu Sarajeva i Beograda niko ne može raskinuti.

U Sarajevu otvoren Mikser House – Kuća za sve naše ljude

U petak, 20. oktobra nastupiće “Kanda, Kodža i Nebojša” uz podršku sarajevskog rok benda “Futavci”. A, narednog dana, u subotu, pred publikom će se pojaviti “Disciplin A Kitschme”, i mostarski pop grunge bend “Jufkamental”. Inače, bend “Kanda, Kodža, Nebojša” je grupa koja u Mikseru otvara svaku Novu godinu. Kako je rekao Ivan Lalić, izvršni direktor ove kuće, taj bend je na neki način zaštitni znak Miksera. Zato je i želeo da oni budu na festivalu u Sarajevu.

Slikovnica Slavimira Stojanovića „Singi Lumba i Drvo čarobnih olovaka”

Slavimir Stojanović Mikser Sarajevo izzložba festival Iz Beogeada s ljubavljuIzložbom svojih radova predstaviće se Slavimir Stojanović, jedan od najpoznatijih beogradskih i najuspešnijih balkanskih dizajnera. S obzirom da se, kako kaže, formirao u komplikovanim vremenima, logično je da kao životnu mantru usvoji maksimu “Komplikuj jednostavno”, kako se i zove njegova izložba. Stojanović će u Mikseru održati i Masterclass.

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde