“Istine i laži”: Sofija Rajović kućna pomoćnica, Jelena Gavrilović direktorka

0
949

U toku je snimanje serije “Istine i laži”, koja će se od septembra emitovati na Prvoj TV. Reditelj je MIhailo Miša Vukobratović, a scenario je urađen po uzoru na poznatu argentinsku seriju, koja je odmah po emitovanju stekla veliku popularnost u Latinskoj Americi. Muziku za seriju napisao je Sergej Ćetković.

Uloge su poverene Svetislavu Buletu Gonciću, Ljiljani Dragutinović, Feđi Stojanoviću, Bojani Ordinačev, Jani Milić… Jedan od likova tumači i Sofija Rajović.

Porodična serija „Istine i laži“ od jeseni na Prvoj televiziji

Sofija Rajović, Foto: Prva TV
Sofija Rajović, Foto: Prva TV

– Igram kućnu pomoćnicu, što inače nikada ne bih bila u privatnom životu – rekla je kroz smeh Sofija Rajović za emisiju “150 minuta”. – Moj lik je vickast i duhovit, šarmanta osoba i na granici “ludila”. Ova uloga je nešto potpuno drugačije što sam do sada igrala. U seriji je reč o savremenoj porodici i savremenim problemima. “Andrija i Anđelka” su imali najveći uspeh, jer smo svi mogli da se nađemo u njihovim ulogama. Mislim da će naši sugrađani umeti da povuku paralelu sa svojim životom i sa ovom porodicom i problemima sa kojima se bore.

Na pitanje da li se nekada uplela u svoje laži, Sofija je odgovorila:
– Ja ne umem da lažem! Počinjem od one misli: “Ako ne želite da vas neko drugi laže, nemojte ni vi druge”.

NATAŠA NINKOVIĆ: Znam da budem vrlo neprijatna

– Sjajno se provodimo na setu, mada se naporno radi. Dešava da dnevno provedemo i po 12 sati na snimanju. Reditelj Miša Vukobratović je strog, ali on je pre svega veliki profesionalac. Sjajan je za saradnju, svi mnogo učimo od njega. Traži, naravno, da svi damo svoj maksimum na snimanju. Uostalom, to je potrebno za seriju ovog tipa. Verujem da ćemo, sa njim na čelu, da prođemo fenomenalno kod publike – izjavila je Jana Milić-Ilić.Nataša Bekvalac objavila singl „Crta“

jana milić ilić printskrin prva tv
Jana Milić-Ilić na setu, Foto: Printskrin Prva TV

Jelena Gavrilović u seriji igra hladnokrvnu Tatjanu, direktorku firme u kojoj radi lik koga igra Svetislav Bule Goncić.
– To je žena koja se celog života borila za sebe i ne mogu da kažem da je pozitivan lik. Ona je osoba koja ne bira sredstva da bi došla do cilja. Uopšte joj u privatnom životu nisam ni nalik, već se više mogu poistovetiti sa njenom prošlošću – kazala je Jelena. Dodala je da voli kada je publika doživi na drugačiji, neočekivan način.

Porodica Parlov „nokautirala“ Šerbedžiju

jelena gavrilović foto prva krop
Jelena Gavrilović tumači hladnokrvnu direktorku firme, Foto: Prva TV

– Drago mi je da se porodica vraća u centar društva i samog čoveka. Mi smo pokušali da dočaramo realan život jednog našeg sugrađanina sa svim realnim problemima. Poštujem ja “Žene sa Beverli Hilsa” i “Žene sa Dedinja”, ali… ovo su neki realniji ljudi. Publici je potrebno da se nasmeje, ali i da se zamisli. Mislim da živimo u periodu koji nas melje i treba se zaista preispitati šta je to što želiš u životu, čime želiš da se baviš, na koji način želiš doći do cilja i za čim žudiš – izjavila je Gavrilovićeva.

BRANKA PUJIĆ: Tango je lek za dušu

* A, za čime Jelena žudi?
– Privatno žudim za ljubavlju i porodicom! To je moj krajnji cilj. Uspešna žena je ona koja se bavi poslom za koji je završila fakultet, i da ima porodicu. Da živi od tog jednog posla, da ne mora da radi više poslova da bi preživela. Čini nam se da su naši preci sa više strpljenja rešavali probleme i da ih je bilo teško naljutiti. A danas… Inače, mene gluposti iznerviraju, ne velike stvari. Ja sam žena apsurda!

STEFAN MILENKOVIĆ: Bez strasti za umetnošću nemoguće je uspeti

I Borka Tomović je deo ekipe serije “Istine i laži”, tumači lik psihoterapeutkinje, najbolju drugaricu Jane Milić-Ilić.
– Snimićemo preko 100 epizoda, mislim da ćemo do marta raditi. Imam inspirativnu rolu. Psihoterapeutkinja koju igram, svakako nije uobičajen lik, malo je šaškasta. Zabavna je uloga, nadam se da će se i publici dopasti.

J. D. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde