Porodična serija “Istine i laži” od jeseni na Prvoj televiziji

0
791

Nova serija “Istine i laži” u režiji Mihaila Vukobratovića počinje sa emitovanjem na jesen na Prvoj televiziji. Scenario je urađen po uzoru na poznatu argentinsku seriju, koja je odmah po emitovanju stekla veliku popularnost u Latinskoj Americi.

serija istine i laži Prva TV
Ekipa serije “Istine i laži” , Foto: Prva TV

Projekat je pod okriljem Smart produkcije, a u glumačkoj ekipi su Svetislav Bule Goncić, Feđa Stojanovićem, Ljilja Dragutinović, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Bojana Ordinačev, Žarko Stepanov i mnogi drugi.

Od septembra prva srpska igrana web serija „Prva tarifa“ na sajtu Prve

– Ova serija je od jeseni glavni projekat Prve televizije i sigurna sam da će uspeti da dopre do srca publike. Pošto imamo dosta scenarija, nadamo se da će “Istine i laži” trajati godinama. Našu ozbiljnost dokazujemo i time što smo pozvali Nebojšu Romčevića da bude deo naše ekipe, i on je postao guru za serijski program, tako da sam sigurna da uspeh neće izostati – istakla je direktorka Antene grupe za Srbiju i Crnu Goru, Manja Grčić. Ona je dodala da je izuzetna privilegija to što Prva televizija, uprkos teškim uslovima na tržištu, nastavlja da ulaže u kvalitetnu domaću produkciju.

istine i laži prva tv žarko stepanov bojana ordinačev zoran pajić
Žarko Stepanov, Bojana Ordinačev i Zoran Pajić, Foto: Prva TV

Serija o Nemanjićima počinje da se emituje poslednjeg dana ove godine

– U pitanju je ogroman, ozbiljan i veoma skup projekat. Ambicija je jako velika, i sa naše strane, i glumačke, kao i Prve televizije koja je producent serije. Rad na seriji je počeo pre godinu dana. A, sredinom marta smo snimili pilot epizodu, koju je pogledala fokus grupa od 1.000 ljudi. I oni su dali odlične ocene i sjajne komentare. Serija “Istine i laži” su novi „Srećni ljudi“ ili „Bolji život“ – objasnila je Svetlana Drinjaković ispred Smart produkcije.

Nebojša Romčević postao veoma religiozan

Cenjeni dramski pisac koji je odnedavno odgovoran i za kreiranje igranog programa Prve TV, Nebojša Romčević, bio je posebno “religiozan”.

Magična „Noć muzike“ na Tašmajdanu 1. septembra

– Želim da svi ostarimo radeći ovu seriju. Ona promoviše izvanrednu glumačku generaciju koja će umeti da iznese radnju serije i zbog toga smatram da ovaj projekat obećava. Čim čovek uđe u jednu moćnu korporaciju, u sebi počinje da gaji religiozna osećanja. Od kad sam počeo da radim na projektu, svaka druga rečenica mi je „Daće bog“. Nadam da će nas Milostivi pogledati, jer ipak je ovo grčka televizija, a oni imaju direktne veze sa Olimpom, pa se nadamo najboljem!

nebojša romčević istine i laži prva tv
Nebojša Romčević, Foto: Prva TV

Režija je poverena sjajnom Mihailu Miši Vukobratoviću koji je izrodio serije poput „Srećnih ljudi“, „Porodičnog blaga“, „Otvorenih vrata“, „Stižu dolari“ i mnogih drugih koje su i dan-danas u srcima publike.

Legende na Brionima: Pre tri decenije bili su u centru pozorišne pažnje

– Ovo je porodična dnevna serija i nije kao ostale telenovele koje smo gledali. Specifična je po svojoj brzini i sadržajnosti. Siguran sam da je zbog toga i najpopularija serija u Južnoj Americi. U jednoj epziodi ćete gledati radnju koja se u drugim sapunicama provlačila kroz pet. Pošto obrađujemo standarne životne probleme običnog građanina, nama je cilj da preskočimo tu rampu i uđemo u stanove gledalaca, ne da ostanemo samo iza ekrana – objasnio je reditelj serije.

misa-vukobratovic istine i laži prva tv
MIhailo Miša Vukobratović, Foto: Prva TV
Gledaoci će prepoznati sebe

Potraga za istinom i iskrenošću, i život u lažima su glavne teme serije, a publika će umeti da se poistoveti sa glumcima, zahvaljujuči sličnim sudbinama. Svako će prepoznati sebe, prijatelja, komšiju, rođaka…

Serija „Psi laju, vetar nosi“ od oktobra na RTS

– Kao glava porodice susrešću se sa mnogim problemima, a svako će se iz moje generacije prepoznati. Mnogo se stvari dešava baš kao i u životu. Šta je ustvari tačno i koja je naša percepcija života. Šta mi to želimo i kako se projektujemo u tome što želimo su glavne poruke serije – istakao je glumac Svetislav Bule Goncić koji tumači jednu od glavnih uloga.

istine i laži svetislav bule goncić prva tv
Svetislav Bule Goncić, Foto: Prva TV

Takođe, jedna od glavnih uloga pripala je i Jeleni Gavrilović koja će se ovoga puta predstaviti publici u potpuno drugačijem svetlu u odnosu na sve što je radila u dosadašnjoj karijeri.

Branko Đurić Đuro i Anđelka Prpić zajedno u novom sitkomu

– Glumim direktorku firme u kojoj radi Bule Goncić, a ona nije baš pozivitan lik. Doživela je svašta u životu i borila se za mesto na kojem je sad. To je žena koja ne bira sredstva da dođe do cilja – objasnila je Gavrilovićeva svoju ulogu. Dodala je da u stvarnom životu nema nikakve sličnosti sa ovim likom i da joj je draž kada je publika upozna u potpuno drugom svetlu.

jelena gavrilović foto prva
Jelena Gavrilović, Foto: Prva TV

Serija “Istine i laži” nastala je po licenci veoma popularne argentinske serije “Graduados”, koja se sa ogromnim uspehom prikazuje i u nekoliko evropskih zemalja. Kroz brojne različite situacije pratimo život porodice, prijatelja, ljubavi (uzvraćene i neuzvraćene), odnose između prijatelja, a kroz epizode se pojavljuju i novi likovi (gostujuće zvezde) koje dodatno upotpunjavanju najrazličitije životne situacije glavnih likova. Veliki broj domaćih poznatih glumaca, kao i novih mladih lica, poručuju sa Prve, uneće u domove gledalaca smeh, ljubav, tajne, suze, bes, nežnost, prijateljstvo… i sve one stvari koje čine naš svakodnevni život.

Sinopsis

Matursko veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere, i početak nove faze u njihovim životima. Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer. A, Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo – i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu… Posle slučajnog susreta između Marine i Nikole, na površinu će isplivati tajne iz prošlosti koje će im svima promeniti živote.

E. A. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde