Ekipa serije “Istine i laži” ponovo na okupu, snima se druga sezona

0
1120

Gledaoci s nestrpljenjem iščekuju nove epizode popularne TV serije koja se prikazuje na Prvoj TV.

Ekipa serije "Istine i laži" ponovo na okupu, snima se druga sezonaEkipa serije “Istine i laži” ponovo je na okupu. Snimanje druge sezone počelo je 7. avgusta, a nove epizode počeće da se emituju sredinom septembra. “Istine i laži” stekle su sve simpatije publike i ogromnu popularnost.  Inače, ova telenovela je rađena prema uzoru na argentinske “Maturante”. Prva sezona imala je 174 epizoda, druga će se snimati do aprila naredne godine, a mnogi glumci iz ekipe priželjkuju da rade i treći ciklus.

borka tomović
Borka Tomović

U predstojećim emisijama dobroznanim junacima serije priključiće se neki novi likovi, slede novi zapleti, ali niko iz ekipe ne želi da otkriva nikakve detalje. Svi obećavaju uzbudljiv sadržaj, neočekivane situacije, iznenađenja… i najavljuju još bolju drugu sezonu!

„Istine i laži“: Poslednja klapa prve sezone serije proslavljeno uz trubače

U prvoj sezoni Vanja je priželjkivala da se ostvari u ulozi majke. Hoće li joj se to ispuniti u nastavku serije, videćemo, ali glumica koja je tumačila Vanju, Borka Tomović upravo se to desilo. Ona je u drugom stanju, trebalo bi da se porodi krajem oktobra, pa će je u drugoj sezoni zameniti koleginica Sofija Juričan. Izvesno je i da će jedan od novih likova u seriji  tumačiti Aleksandar Srećković Kubura.

Dobra vam noć, prijatelji… #skup #herewegoagain #adhoc

A post shared by Stefan Buzurovic Official (@mr.buzzzz) on

– Radujem se što dragu Borku očekuje divna uloga u privatnom životu, a s druge strane srećna sam što će nam se pridružiti Sofija Juričan. Nas dve smo sarđivale u seriji “Mješoviti brak”, i bilo je veoma lepo – rekla je za Prva TV Jana Milić.

Feđa Stojanović: Vešto kreiranje intriga u seriji „Istine i laži“

Najverniji fanovi serije “Istine i laži” zasigurno su upućeni da i oni imaju priliku da se nađu na setu zajedno sa glumcima. Naime, krajem jula Prva TV je pokrenula kviz, u kome testiraju koliko gledaoci dobro poznaju sadržaj serije. A, pobebednik kviza dobija nesvakidašnju nagradu – osvojiće ulogu u seriji “Istina i laži”!

Postavlja se eliminaciono pitanje vezano za reprizne epizode serije. Učesnici kviza na njega treba da odgovore sa “istina” ili “laž”, a odgovor šalju u privatnoj poruci na Facebooku, Instagram ili Tviter profilu Prve televizije. Od ponedeljka do četvrtka u emisijama “Jutro sa Natašom” i “150 minuta” voditelji otvoraju linije za javljanje i u tom trenutku svi koji su tačno odgovorili na eliminaciono pitanje mogu da se jave u program. Voditelji emisija će im tada postaviti dodatno pitanje, a ko bude najbrži i odgovori tačno, biće dnevni pobednik emisije i ulazi u nedeljno finale. Po istom principu odvija se nedeljno finale, koje se održava petkom, a učesnici su svi dnevni pobednici. Više o detaljima kviza zainteresovani mogu saznati na sajtu Prve TV i profilima na društvenim mrežama ove kuće.

„Istine i laži“: Sofija Rajović kućna pomoćnica, Jelena Gavrilović direktorka

Sleteo nam Anđeo @lady_buzzz 😀 @mr.buzzzz @vladimirkovacevicc

A post shared by Zoran Pajic Official (@orangezo) on

Kviz traje do septembra, kada će svi nedeljni finalisti ući u veliko finale i dobiti šansu da se pridruže glumcima serije u nekoj od novih epizoda. Oni će tada dobiti specijalni glumački zadatak koji će uživo ocenjivati žiri sastavljen od glumaca serije.

Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Golubović, Bojana Ordinačev, Stefan Buzurović i ostali glumci iz serije sa velikom radošću dočekali su ponovno okupljanje i snimanje druge sezone. Oni su se tokom leta družili i postavljali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

HBO snima balkansku „Igru prestola“, u timu scenarista Nebojša Romčević

Kad letiš sa Jocom!?! @dusankalicaninofficial

A post shared by Zoran Pajic Official (@orangezo) on

Zoran Pajić je tako bio vrlo srećan što je Bojana Ordinačev došla u Budvu da gleda njegovu predstavu… Leteo je zajedno sa Dušanom Kaličaninom… ali neće ni da zucne šta će se u predstojećoj sezoni dešavati sa Nikolom, Kristinom, Jocom i drugim likovima. Gledaoci se pitaju i nagađaju hoće li Marina biti sa Nikolom ili Pavlom? Da li će Tatjana ostati u firmi? Hoće li se Vanja i Sloba upustiti u vezu? Da li će Arsa preuzeti vođenje dedine kompanije i nastaviti ljubavnu romansu sa Anom? E, odgovore će dobiti od sredine septembra, kada počne emitovanje novih epizoda.

Glumac Bojan Krivokapić dobitnik Nagrade „Petar Banićević“

– Vanja je tvrd orah, ali Slobodan Kokot ne odustaje! Voleo bih da se nešto desi kod njega, a i krajnje je vreme… zavidim mu na lagodnom životu koji vodi, pošto su retki danas koji imaju batlera da brine o njemu. Sloba živi u svojoj komfornoj zoni, iz koje ne želi da izađe, ali u drugoj sezoni će ipak malo morati. Ne smem ništa da oktrivam, gledaoci će uskoro videti šta je to. Druga sezona će biti još zanimljivija, biće novih likova, novih intriga i zapleta – najavio je glumac Žarka Stepanova.

Od sredine septembra svakog radnog dana gledaoci će moći da prate “Istine i laži”, i gledaju ponovo osim već pomenutih glumaca i Vladimira Kovačevića, Ljiljanu Dragutinović, Feđu Stojanovića, Anju Mit, Bojana Krivokapića…

Prva TV: Autorska emisija Gvozdena Nikolića „Nećete verovati“, priče o malom čoveku s vedrije strane

and they're back! #istineilazi #sezona2

A post shared by Stefan Buzurovic Official (@mr.buzzzz) on

– Veoma se radujem nastavku snimanja i okupljanju čitave ekipe. Baterije su napunjene i spreman sam. Imam onaj osećaj kao kad sam bio dete, pa treba da se sretnem sa svojim odeljenjem 1. septembra! – otkrio je Stefan Buzurović.

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde