Grad cvrčaka: Bend “Irish Stew of Sindidun” u Božidarcu promoviše album

0
156

Sa beogradskom publikom grupa će svirkom proslaviti jubilej rada i izlazak novog izdanja.

Irish StewBend “Irish Stew of Sindidun” održaće veliki beogradski koncert povodom promocije novog albuma, u subotu 10. marta u centru za kulturu “Božidarac” sa početkom od 20h.
Četvrti studijski album pod nazivom “City of Grigs” (Grad cvrčaka) je zvanično objavljen u oktobru prošle godine u izdanju “Ammonite Records”. Pored Beograda, promocija albuma planirana je u još nekoliko gradova u Srbiji i regionu.

Dom omladine: Ciklus razgovora „Zlatne godine“ o najboljim muzičkim albumima XX veka

Govoreći o beogradskom koncertu, članovi benda poručuju da će publika svakako imati prilike da čuje kompletan novi album uživo. Ali, i presek dosadašnje karijere benda kroz pesme sa prethodna tri albuma.
– Ove godine proslavljamo 15 godina rada na muzičkoj sceni. To je poseban povod i prilika da na ovom koncertu okupimo sve prijatelje i fanove koji su nas verno pratili tokom svih ovih godina – kažu iz grupe.

Irish Stew
Foto: Promo

Kao gosti na koncertu nastupiće bendovi “Scordisci” i “Cassidy’s Brewery”, podrška sa domaće scene koja takođe neguje irski rok zvuk.
Karte u pretprodaji zainteresovani mogu nabaviti u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara. A, na ulazu na sam dan koncerta će cena ulaznica biti 500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde