Božidarac: Bend “Irish Stew” 9. marta sa novim članom

0
32

Poznati beogradski “Irci” i ove godine održaće tradicionalni martovski koncert u Beogradu

Božidarac: Bend "Irish Stew" 9. marta sa novim članom

Bend “Irish Stew” nastupiće u subotu, 9. marta (20h), u centru za kulturu Božidarac. Osim repertoara iz dosadašnje petnaestogodišnje karijere, kao i aktuelnog četvrtog studijskog albuma “City of Grigs”, grupa će predstaviti i novu violinistkinju. To je Ana Đokić Brusić, koja je domaćoj publici poznata kao instrumentalista, kompozitor i jedan od idejnih tvoraca pionira domaće irske scene – grupe “Orthodox Celts”.

DOB: Tradicionalni “St. Patrick’s Day” koncert grupe “Orthodox Celts”

– Ogromno nam je zadovoljstvo što ćemo nakon zimske pauze ponovo na binu i pred publiku. Ovo je novi početak i velika nam je čast što je ovoga puta i Ana sa nama na bin. Ona je dama u koju smo svi još od prvih muzičkih koraka gledali kao na jednog od najvećih uzora! – poručuju momci iz benda “Irish Stew”.

Božidarac: Bend "Irish Stew" 9. marta sa novim članom
Foto: Bojan Stevanović

Ove godine se koncert organizuje u saradnji sa Beogradskim irskim festivalom koji se održava od 9. do 17. marta. U tom periodu, svi ljubitelji irske muzike i kulture će pored koncerta grupe “Irish Stew” imati priliku da posete i mnoštvo drugih kulturno-umetničkih događaja na nekoliko lokacija i Beogradu.

7. BIF: Digitalne simulacije, street art, izložbe i radionice

Kao gosti na beogradskom koncertu 9. marta nastupiće i grupa “Scordisci”. Cena ulaznice u pretprodaji je 500 dinara (FELIX Shop; Božidarac Café).
Posle ove svirke “Irish Stew” će obradovati svoju publiku koncertima u Kragujevcu 15. marta; i u Pančevu 22. marta.


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde