Solistički koncert i promocija albuma “Putevi” benda “Irie FM”

0
130

Vukašin Marković i članovi grupe “Irie FM” najavljuju veliku žurku u Domu omladine Beograda.

Solistički koncert i promocija albuma "Putevi" benda "Irie FM"
Foto: Kulturni centar Ribnica Kraljevo

Biće to solistički koncert i promocija albuma “Putevi”. Posle singla “Ljubav što smo stvorili” stiže i novo izdanje popularnog benda “Irie FM”. “Putevi” će se zvanično naći u prodaji 15. decembra, kada će biti održan i prvi veliki beogradski koncert grupe. Uz hitove poput “Kliziš” i “Putevi”, “Irie FM” će prvi put predstaviti publici i nove pesme sa dugo očekivanog albuma.

„Ljubav što smo stvorili“ novi singl benda „Irie FM“

Solistički koncert i promocija albuma "Putevi" benda "Irie FM" – Nakon prvog albuma i regea sa kojim su ih do sada najviše povezivali, album “Putevi” pokazuje u kojim sve pravcima domaći pop zvuk može da se kreće. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. “Irie Fm” ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku – najavljuju iz izdavačke kuće Mascom.

Solistički koncert i promocija albuma "Putevi" benda "Irie FM"Sergej Trifunović u mini filmu „Putevi“ grupe „Irie FM“

Preko njih se može naručiti u predprodaji CD izdanje i ulaznica za koncert, po ceni od 1.499 dinara. Inače, puna cena karte za koncert iznosi 1.000 dinara, a diska 699 dinara. Karte će se naći u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima od srede 24. oktobra. Na sam dan koncerta ulaznica će se prodavati po ceni od 1.100 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde