Indira Levak objavila spot za pesmu “Istina i laž”

0
193

Bivša pevačica hrvatske pop-dens grupe “Colonia” (Kolonija) predstavila je još jedan singl sa nadolazećeg solo albuma.

istina i laž indira levak
Foto: Promo

Indira Levak objavila je spot za pesmu “Istina i laž”, za koju je sama napisala tekst. Autor muzike je Ante Pecotić, dok je aranžman uradio Bojan Šalamon Shalla. Spot je snimljen u morskom okruženju, a režiser je Danijel Tipura.

Indira Levak debitovala kao tekstopisac sa pesmom „Dođi“
Ante Pecotić,Shalla i Indira levak
Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Indira Levak, Foto: Facebook / Indira Forza

– Pesma “Istina i laž” me je oduševila na prvo slušanje. Reči su mi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu. Eto, ja sam ponosna autorka teksta u kojem će se mnogi prepoznati. Pesma je ljubavna, puna žara, baš kakva treba biti, pravi latino-letnji hit! – izjavila je Indira.

istina i laž indira levak
Foto: Promo

Pevačica je najavila da će samostalni muzički projekat predstaviti pod imenom Indira Forza. Rekla je i da će tim izdanjem pokazati svu svoju muzičku širinu, neće se ničime ograničavati. Album će izaći početkom jula.

Indira Levak objavila prvi singl posle napuštanja grupe „Colonia“
istina i laž indira levak
Foto: Promo

A sa pesmom “Istina i laž” Indira će prvi put samostalno nastupiti na festivalu. I to, na predstojećem Splitskom festivalu.
Cela priča spota smeštena je na predivnoj plaži hotela, na ostrvu Pagu. Za posebne scenske efekte zaslužna je bura, koja je pomogla da kreacije dizajnerke Martine Sporiš, Kristina Burja i Martine Ješe izgledaju dramatično i lepršavo.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde