Indira Levak objavila prvi singl posle napuštanja grupe “Colonia”

0
315

“Dva luđaka” naziv je singla Indire Levak, sa kojim započinje solo karijeru, a posle 21 godinu provedenu u grupi “Colonia”.

Samo mesec dana pošto je javno iznela svoju odluku da napuša bend i kreće samostalno da nastupa, Indira Levak je predstavila publici spot za pesmu “Dva luđaka”. Na solo karijeru, kako je rekla, navela je želja za novom, svežom energijom i izazovima, kao i “zamor materijala” u odnosu sa Borisom Đurđevićem sa kojim je pre 21 godinu osnovala najpoznatiju hrvatsku dance grupu.

indira ex colonia spot Indira Levak
Printscreen YouTube / IDJVideos TV

Kao što je i obećala svojoj publici, Indira je okupila tim kreativaca i snimila pesmu. “Dva luđaka” potpisuje kao autor muzike i aranžmana muzički producent Branimir Mihaljević. Svoj prvi singl u solo karijeri, pevačica je objavila samo pod imenom Indira.

– Da bi pesma došla do srca publike, potrebno je da ispuni sva njihova očekivanja, ali i da bude iskrena. Ja nikada ne kalkulišem, pa tako ni kod numera. Kad čujem ritam koji me pokreće, melodiju koja mi stvara trnce pod kožom, onda znam da je to pesma za mene. Upravo se to dogodilo kada sam čula “Dva luđaka”, a sada me zanima reakcija publike. Njihova potpora mi je najvažnija. Zaista sam uživala sa ekipom u studiju. Dala sam im smernice, kakav zvuk želim i Branimir je odmah shvatio – izjavila je Indira.

indira ex colonia spot
Printscreen YouTube / IDJVideos TV

Ona mnogo očekuje od ove brze i energične dance pesme, koja se žanrovski ne razlikuje previše od numera koje je pevala dok je bila u “Coloniji”. Sudeći prema komentarima koje je dobila od obožavaoca, čini se da je Indira opravdala očekivanja. Prve reakcije su da će biti letnji hit, da pevačica super izgleda i peva, i da “razvaljuje kao i uvek”.

indira ex colonia spot
Printscreen YouTube / IDJVideos TV
– Za Indirinu pesmu okupio sam ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi. Tako smo Denz i ja dobili moderan zvuk, a tekst su pisali Antonija Šola i J. Miljan – otkrio je autor i producent Branimir Mihaljević sa kojim je Indira Levak već uspešno sarađivala na nekim projektima.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Samoboru, a uz Indiru se pojavljuje J. Miljan koji izvodi rep deo numere. Tu su i DJ, plesačice i parkuristi, koji daju dinamiku celoj priči osmišljenoj od strane rediteljske ekipe – Sandre Mihaljević i Igora Ivanović.

E. A. / Izvor: Gloria.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde