Verzija pesme “In Too Deep” na srpskom jeziku

0
233

Ovogodišnja “Pesma Evrovizije” počeće u utorak, 9. maja u Kijevu, a predstavnica Srbije je Tijana Bogićević, koja će se takmičiti sa numerom “In Too Deep”.

Tijana Bogićević In Too DeepSrpska pevačica nastupiće kao prva druge polufinalne večeri 11. maja, sa pesmom “In Too Deep”. Ukoliko prođe u veliko finale, gledaćemo je ponovo dva dana kasnije. Danas je održana prva proba, i ako je suditi na osnovu prvih kadrova sa nje, Tijanin nastup će biti veoma sveden. Ono što je svakako drugačije, jeste da prateći vokali neće biti kraj nje na sceni.

Eurosong: Srbija bez podrške ambasade u Ukrajini!

– Zaista ne mogu da dočekam da sve počne jer je “Evrovizija” nešto najbolje što možete dobiti. Očekujte dobar nastup, vežbali smo, napravili dobru priču. Na sceni ćemo biti samo plesač i ja. Prateći vokali će biti u bekstejdžu, što je malo drugačije kada je Srbija u pitanju, obično su vokali na sceni, ali smo odlučili da malo promenimo. Napravili smo i mali obrt u samom performansu, koji će biti na samom kraju – rekla je Tijana i dodala da je došla da pobedi.

Evrosong 2018: RTS raspisao konkurs za srpsku kompoziciju

I dok se Tijana u Kijevu priprema za takmičenje; objavljena je pesma “In Too Deep” i na srpskom jeziku, koja nosi naziv “Tvoja”. Novi aranžman i tekst na srpskom uradio je Dušan Alagić, koji je odsvirao i klavir, klavijature, gitaru i violinu. Evo kako zvuči “Tvoja”:

A ovo je snimak sa Tijanine prve probe u Kijevu:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde