Impero Music Week: Trodnevni porodični festival, muzika za sve generacije

0
205

Impero Music Week je verovatno i jedini porodični festival na ovim prostorima. Jer, tokom tri koncertna dana obuhvaćena je muzika za sve generacije. Održava se prvi put sa željom organizatora da postane tradicija.

Impero Music WeekFestival koji će obeležiti početak ovog leta je Impero Music Week. Njega će 1. juna koncertima na Tašmajdanu otvoriti “Lexington bend”, Dženan Lončarević i “Projekat bend”. Posle ove pop večeri, narednog dana, 2. juna biće rok veče. Sve ljubitelje dobrog roka očekuje nastup tri proslavljena sastava – “YU grupe”, “Kerbera” i “Nevernih beba”. A poslednji dan, 3. jun, rezervisan je za hitove devedestih i dens veče. Njih će posle dugo vremena izvesti najpopularniji dens izvođači “Mobi Dick”, Gru, Dr Iggy, “Beat Street”, Ivan Gavrilović i B3.

„Dobro da nije veće zlo“ pisana za Eminu Jahović, postala lična karta „Lexington benda“

Karte za Impero Music Week festival mogu se već sada kupiti na prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.000 i 1.200 dinara. Organizatori su mislili na sve, te su pripremili posebno iznenađenje za posetioce festivala koji će moći da kupe karte za sva tri dana po povoljnijoj ceni – od 2.500 dinara za parter; i 3.000 dinara za tribine.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde