Prva TV: Domaća serija “Igra sudbine” od 20. januara na malim ekranima

0
942

Od kreatora veoma gledane i popularne serije “Istine i laži” stiže novo domaće ostvarenje.

Prva TV: Domaća serija "Igra sudbine" od 20. januara na malim ekranima

Reč je o serije “Igra sudbine”, koju će gledaoci moćipremijerno da prate od 20. januara na Prvoj televiziji. Kako su iz ove medijske kuće naveli, to je intrigantna priča o zamenjenim mestima. Sigurni su da će postati hit serija i da će osvojiti gledalište na prvo gledanje.

“Senke nad Balkanom 2”: Miloš Biković tumači Josipa Broza Tita
Prva TV: Domaća serija "Igra sudbine" od 20. januara na malim ekranima
Luka Raco i Stevan Piale tumače Aleksu i Luku, momke koji menjaju uloge, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih humorističkih obrta, ljubavnih intriga i skandala, trilerskih zapleta, poslovnih spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Pratićemo živote i dogodovštine likova iz dva sveta – bogatih i uspešnih, te siromašnih radnika i marginalaca. Gledoacima će se nameti uvek aktuelno pitanje: da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

“Junaci našeg doba” Siniše Pavića od 16. decembra na RTS-u
Prva TV: Domaća serija "Igra sudbine" od 20. januara na malim ekranima
Milica Milša igra Adu Kavački, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Sinopsis:
Život Alekse i Luke će se iz korena promeniti kada Lidija, medicinska sestra na samrti, prizna Adi Kanački, dami iz visokog društva, tajnu koju je godinama čuvala. Naime, dok ju je negovala posle porođaja slučajno je napravila grešku – zamenila je njenog sina.

Dvadeset i sedam godina kasnije, Ada će Luku i Aleksu (svog biološkog sina i drugog kog je godinama odgajala) naterati da zamene svoja mesta. Isprva će delovati da je razlog ovakve njene odluke, zapravo Adina želja da ih obojicu nauči najvažniju lekciju u životu, jer je zaključila kako je jedan pobesneo od bogatstva, a drugi od siromaštva.

MILICA MILŠA: Mršavica u “kavezu”
Prva TV: Domaća serija "Igra sudbine" od 20. januara na malim ekranima
Sa snimanje serije “Igra sudbine”, Foto: Akademija umetnosti

Aleksa, koji je rastao u izobiljnu i bogatsvu će tada prvi put u svom životu iskusiti šta znači biti bez novca. A, Luka, koji je odrastao u siromaštvu, preko noći će dobiti sve ono o čemu je oduvek sanjao – postaće bogat, ali će preuzeti i mnogo veće odgovornosti u svom životu. Obojica će se tada susresti sa novim životnim izazovima. Za Luku će to biti vođenje multinacionalne kompanije, kako bi ispunio očekivanja svoje biološke majke. Aleksa će morati da se prilagodi novom životu, bez luksuza na koji je navikao.

48. FEST u znaku Bekima Fehmiua
Iz serije “Igra sudbine”, Foto: Printskrin Prva TV

Novi život uticaće i na to da Luka postane popularan preko noći, privlačan ženama, što će ga promeniti i izazvati ljubavne turbulencije u njegovoj dugogodišnjoj vezi sa Milom. Aleksa će se susresti sa izdajama u svom najbližem okruženju, i moraće da se zamisli nad time ko su mu pravi prijatelji, i kako tretira ljude oko sebe. Kako vreme bude odmicalo, otkriće se da insistiranje da Luka i Aleksa zamene mesta, krije i dodatne Adine motive, majčinsku potrebu da ih obojicu zaštiti od života koji ih vode do toga da sami sebi postaju pretnja.

Uprkos mnogim preprekama i poteškoćama, Ada će uskoro uvideti da ovakva dramatična promena u njihovim životima, ipak daje daje pozitivne rezultate. I čini da Luka i Aleksa postaju bolji ljudi…

“Portret slikan rečima” knjiga glumca Luke Raca
Iz serije “Igra sudbine”, Foto: Printskrin Prva TV

Adaptaciju scenarija je uradio Žarko Jokanović, a reditelji su Mihailo Miša Vukobratović i Stanko Milošević. Glavne uloge poverenu su Milici Milši, Luki Raco i Stevanu Piale. U seriji glume i Vladan Savić; Olja Lević; Matea Milosavljević; Sandra Bugarski; Milica Tomašević; Pavle Jerinić; Slobodan Ćustić; Jelena Đukić; Kristina Jovanović; Vuk Saletović; Darko Tomović; Ammar Mešić; Miloš Vlalukin; Slaviša Čurović; Danica Ristovski; Božidar Zuber; Iva Štrljić; Milan Bosiljčić; Vlada Aleksić; Snežana Savić; Daniela Kuzmanović; Miljan Davidović…
Produkcija je SMART media production.

Superstar TV: Humoristička serija “Slatke muke” od 6. decembra
Iz serije “Igra sudbine”, Foto: Printskrin Prva TV

– Ada Kanački je bogata udovica i dama prefinjenih manira. Jednog sina je odgajila, a drugog je rodila. Posle gotovo tri decenije otkriva se strašna tajna. Ona donosi neočekivanu i tešku odluku, koja menja živote ne samo njih troje, nego i mnogih drugih ljudi u njihovom okruženju. Ovo je uzbudljiva priča koja u sebi sadrži ličnu i porodičnu dramu, triler, misterije, ali i britki humor – izjavila je Milica Milša. Ona je i dodala: – U jednom trenutku Ada Kanački kaže: “Za dve stvari ujedam kao ris: za porodicu i za pravdu!” I baš u tome smo nas dve, ne slične – nego iste!

MILICA MIMA TRIFUNOVIĆ, inspektorka Marta iz TV serije “Grupa”
Prva TV: Domaća serija "Igra sudbine" od 20. januara na malim ekranima
Iz serije “Igra sudbine”, Foto: Printskrin Prva TV

– Nakon dužeg vremena imam priliku da se oprobam u ulozi koja je totalno drugačija od svega što sam do sad radio. Nadam se da će se lik Alekse koga tumačim i sama serija dopasti našim gledaocima. Inače, Aleksa prolazi kroz razne životne faze koje i te kako utiču na njega. Mogu da kažem da u nekim momentima tokom snimanja mogu da prepoznam sebe. Verujem da će tako biti i sa gledaocima. Ma, siguran sam da će se mnogi muškarci prepoznati u određenim Aleksinim postupcima – kazao je Luka Raco.

– Mislim da će priča privući publiku zato što je univerzalna i moguća svuda. Žarko Jokanović je scenario adaptirao i prilagodio našem podneblju. Igram mladića Luku. U nekim trenucima snimanja malo se i uplašimo koliko neke stvari zaliče na pravi život – rekao je Stevan Piale.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde