Ida Prester objavila spot za pesmu “Luda”

0
22

Zbog čega je pevačica “poludela”, saznaćete u njenoj novoj pesmi.

Ida Prester objavila spot za pesmu "Luda"
Ida Prester

Hej što te nema, prazan mi je stan, koža mi fino miriše – stihovi su kojima počinje nova numera Ide Prester. Već prvi taktovi i reči primamljivo uvode u hipnotičku pop synth atmosferu, prepoznatljivu za senzualnu muzičarku. Na krilima prethodnoga singla “Kvar”, Ida donosi novu, intrigantnu pesmu “Luda”, kao svojevrsni nastavak.

Ida Prester objavila spot za numeru “Kvar”

– Ovo je pjesma o nedostajanju, iščekivanju i strasti. Cijela godina nam je takva, život je stao, čekamo dobre vijesti. Ljudi – ludite, vičite, grizite, lomite se pa ponovo lijepite… sve je to normalno. Samo se beskrajno, nerazumno i punim srcem zaljubite ove jeseni. I lakše ćemo proći kroz ovu čudnu zimu 2020 – poručila je Ida.

Iako bismo mogli reći da je 2020. godina poprilično luda, ona je za Presterovu vrlo plodonosna. Iza nje su uspešna četiri singla (Šansa; Minuta; Dodir; Kvar), od kojih zadnja tri pripadaju ovoj godini. Sve singlove Ida je objavila pod svojom samostalnom diskografskom etiketom, čime odvažno utabava svoj put među nezavisnim diskografima.

Ida Prester snimila u karantinu singl i spot “Dodir”

Pesmu “Luda” je napisala u saradnji sa omiljenim zagrebačkim electro pop dvojcem Pocket Palma (Luka Vidović, Anja Papa), čija je saradnja počela na remixu numere “Minuta”, a nastavila se na singlu “Dodir”, nastalom tokom lock downa. Singl “Luda” prati video spot, koji su ostvarili stalni Idini saradnici, Vladimir Miladinović Piki (kamera) i Marko Ćerketa (art direkcija).

– Kako je ova pesma na neki način nastavak singla “Kvar”, odlučili smo zadržati neke elemente iz tog spota. Prvenstveno je publika zapazila kostim, u “Ludoj” izrađen od drugih boja i materijala. Taj model sada u ekipi zovemo “Ida odelo”. Autentičan, prepoznatljiv, decentno sexy… baš kako bi i Idu samu opisali – kazao je Marko Ćerketa.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde