Ida Prester objavila spot za numeru “Kvar”

0
69

Pevačica je predstavila publici novu pesmu, koju je i ekranizovala.

Ida Prester objavila spot za numeru "Kvar"

Ida Prester je objavila spot za numeru “Kvar”. Ona je sama napisala tekst i muziku, dok je aranžman uradio Srđan Popov. 

– Kad se dogodi kvar aparata ili sistema, zasukaćemo rukave i prionuti na popravku ili, možda još bolje, pozvati adekvatnog majstora. No što napraviti kada dođe do ljubavnog kvara? Možemo li ga i kako popraviti? – pita se Ida, najavljujući novu pesmu.

Ida Prester snimila u karantinu singl i spot “Dodir”

O ovoj životnoj temi, na svojstven način kroz duhovite i maštovite stihove, pevačica je pokušala da da odgovore u svojoj novoj pesmi “Kvar”. Put je to kroz priču o slomu jedne ljubavi i postupcima na koje je žena spremna kad se ljubav “pokvari”: boriti se kao lavica, vežbati kamasutru, probati razne afrodizijake, ići na psihoterapije, pratiti horoskop… Ali, kad shvati da je sve pokušala, i da je tom odnosu došao kraj, ona sprema svoj kofer i odlazi sama negde daleko, što dalje, na more.

Ida_Prester-KVAR_promo_2

– Upravo to ludilo trenutka kad odlučimo napustiti celi svoj dotadašnji život i početi iznova, bez povratka, Ida dočarava kroz video spot “polomljenim” pozama i psihotičnim plesom. Idu još dosad nismo videli u ovakvom izdanju, skroz pomaknutom, ali i dalje senzualnom. Glumački i plesno nas je oduševila, spontana, ali opet izmeštena iz realnosti – rekao je art direktor video spota, Marko Ćerketa.

Ida Prester objavila spot za pesmu “Minuta”

– Ovo mi je bilo fizički najnapornije snimanje ikada. Satima sam u štiklama trčala i plesala sa koferom po suncu, a onda su usledile te nemoguće poze. Nisam ni sanjala koliko je zahtevno mirno stajati u iskrivljenom položaju. Dva dana se nisam mogla pomaknuti, ali nadam se da se trud isplatio – kroz smeh dodala je Ida. 

Pesmu “Kvar”, kao i prethodne Idine singlove, njeni obožavaoci će moći doživeti uživo u petak, 11. septembra (20h), na otvorenom prostoru garaže Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Tu će pevačica uz fine elektro pop melodije zagrejati publiku za nastup benda “Nipplepeople”. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 80 kn dostupne su preko mreže Eventim.

Foto: Promo

KVAR

Sve sam pokušala
Mirisne sviječe i mirisne riječi
Sto terapija samo da se može
Pronaći kvar

Kila ostriga
Francuska vina i japanske poze
Na svili plesala kao da se može
Srediti kvar

Ne ide ne ide neee

Da prestanem da nestanem
Ja idem na more
snove pakiram
Da nestanem
Ja idem na more
ništa ne trebam
Da nestanem
Ja idem na more
Snove dobro pakiram i ja ništa ne trebam
Ovo je snimljen glas više nema nas
Veliki je kvar

Sve sam pokusala
Zvala sam gatare, četiri vrača
Kugla se zapalila pa sam novu platila
Samo reci kako nestaje kvar

Da li još voliš me aaa
Kosa ti miriše aaa
Na druge djevojke aaa
U čemu je kvar

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde