Zakazan i treći koncert Marije Šerifović u Sava centru

0
1278

“Druga strane ploče” ima još jedan datum u Beogradu.

Rasprodat je i drugi koncert Marije Šerifović u martu. A lepa vest za sve pevačicine obožavaoce je da je zakazan i treći koncert u Sava centru, novi datum je 12. mart.

Zakazan i treći koncert Marije Šerifović u Sava centru

Jedna od najistaknutijih i najpopularnijih pop zvezda u regionu družiće se sa publikom tako za Dan žena, 8. marta, potom 11. marta, a onda i narede večeri. Ulaznice za treći beogradski koncert biće u prodaji od 12. februara.

Druga strana ploče: Martovski koncerti Marije Šerifović u Beogradu i Novom Sadu

Kako je sama Marija isticala, dvorana Sava centra joj je omiljena u Beogradu zbog specifične atmosfere i bliskosti koju oseća sa publikom. Osim u Beogradu, Šerifovićeva će nastupiti i u Novom Sadu, u SPENS-u, 17. marta. Koncerti nose naziv “Druga strana ploče” i na njima će pored njenih dobro poznatih hitova, izvoditi inostrane evergrine i domaće pesme njenih kolega.

Marija Šerifović i “Beauty Queens” posle 11 godina zajedno otpevale “Molitvu”

– Pevaću domaće i strane evergrin pesme koje ja privatno volim i koje su mi drage. Publika će sigurno uživati. Biće to intimnija atmosfera, koja će odisati jakim emocijama za razliku od mojih velikih koncerata u raznim arenama! – rekla je Marija. 

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde