I boli nas ljubav: “Deca iz vode” i Tanja Jovićević za Dan zaljubljenih u Božidarcu

0
87

“Deca iz vode” (EKV tribute project) nastupiće 14. februara, u Božidarcu. Ovog puta imaju i specijalnu gošću.

I boli nas ljubav: "Deca iz vode” i Tanja Jovićević za Dan zaljubljenih u Božidarcu

“I boli i boli i boli nas ljubav” … baš tim povodom, “Deca iz vode” spremaju jedno predivno, specijalno veče za Dan zaljubljenih. I to, uz muziku “EKV” i legendarnu Tanju Jovićević, koja će sa njima prvi put nastupiti. 

Bend “The Bite” objavio singl i video “Znaš”

Tanja je bila prateći vokal “EKV” u periodu 1989-1993, kada je učestvovala u snimanju pesama sa poslednja tri albuma. Sa njima je zajedno nastupala i na nekoliko turneja. Na neki način bila je pridruženi član grupe “EKV”, a u tom periodu je aktivno pevala i u svom matičnom bendu “Oktobar 1864”. Kasnije je nastavila svoju samostalnu karijeru i pevala je sa raznim bendovima. Ipak, čuvala je sećanje na pesme koje je snimila sa “Oktobrom” i “EKV-om” koje je rado izvodila. Posle nešto duže pauze, svi ljubitelji “EKV” imaće prilke da je čuju uživo.

Rokenrol grmljavina: Legendarna grupa “Uriah Heep” digla Sava centar na noge

Udruženje “Deca iz vode” u okviru koga deluje i istoimeni bend, ima za cilj da sve što je bilo nekad, za današnje generacije bude i dalje tu. U tu svrhu sarađuje sa bivšim članovima benda “EKV”. Do sada su zajedno sa njima nastupali Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987-1990); Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985-87); Boško Stanojević (basista 1994). Tanja Jovićević će biti četvrti član “EKV”, koji će biti na sceni sa “Decom iz vode”. Inače, njih stručna muzička javnost ocenjuje kao najbolji i najverniji originalu “EKV tribute” koji je postojao. Potvrdu za to daje svakako učešće bivših članova EKV-a na njihovim koncertima.

Nagrada “Milorad Mandić Manda” za Srđana Žiku Todorovića

Koncert u Božidarcu će trajati skoro tri sata, a akcenat će biti na pesmama koje je Tanja snimala sa “EKV” i na sve one koje kao lajt motiv imaju ljubav. Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji u “Felix Shopu” (TC Sremska) i “Božidarac Caféu”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde