Večeraj sa Raduljicom i spasi Andrijanin život

0
271

Fondacija Exit je pokrenula akciju “Humanitarna večera” u okviru koje možete “kupiti” druženje i večeru sa proslavljenim košarkašem Miroslavom Raduljicom.

Humanitarna večera miroslav raduljica exit fondacija
Večera sa Miroslavom Raduljicom, Foto: Exit

Andrijana Jovanović je bila potpuno zdrava devojka koja se bavila sportom, ali jednog dana iznenada joj je pozlilo, a dalje analize kod doktora donele su loše vesti koje niko nije mogao da očekuje. Umesto da oseti radost življenja na pragu punoletstva, ona je zajedno sa porodicom krenula u svoju najveću borbu protiv opasnog Juingovog (Ewing) sarkoma na rebru, samo mesec dana pred njen 18. rođendan.

Fondacija Exit je kroz humanitarnu inicijativu “Sportski Bazar”, pokrenula akciju “Humanitarna večera” na sajtu  www.sportskibazar.rs , u okviru koje možete “kupiti” druženje i večeru sa našim proslavljenim košarkašem Miroslavom Raduljicom!

andrijana-jovanovic
Andrijana Jovanović

Sve što je potrebno jeste da posetite sajt i u polju označenom za ponude, ponudite cifru koju ste spremni da platite da vas Miroslav Raduljica izvede na večeru. Ako je vaša ponuda među tri najveće ponude, automatski će biti prikazana na sajtu.

Licitator koji ponudi najveću cifru, imaće jedinstvenu priliku da ga Miroslav Raduljica izvede u utorak 18. jula od 19h na večeru u restoran “Šaran” na Zemunskom Keju, koji je podržao ovu akciju. Aukcija traje do ponedeljka, 17. jula do 20h. Cilj akcije je prikupljanje novca za lečenje Andrijane Jovanović, devojčice obolele od karcinoma kostiju.

Nada za Andrijanino izlečenje postoji u Italiji. Cena ovog komplikovanog zahvata iznosila bi 80.000 evra, što je nedostižna cifra za njenu porodicu. Andrijani vreme za sakupljanje novca ubrzano ističe, i svaki vid pomoći je bitan.

Kako bi Andrijana što pre došla do ozdravljenja upišite 325 i posaljite SMS na 3030.
Ukoliko ste iz Švajcarske upišite human325 i pošaljite SMS na 455.
Takođe, možete pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun kao i putem linka na e-doniraj.
Unapred hvala za uplate koje možete izvršiti na račune otvorene u fondaciji “Budi human”:
Dinarski: 160-470596-26
Devizni: 00-540-0002146.9
IBAN broj: RS35160005400002146998

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde