Poznati pomogli humanitarnu akciju i zapevali “Voli, voli, voli”

0
291
Nevena Božović i Bojan Vasković, Printscreen YouTube
Nevena Božović i Bojan Vasković, Printscreen YouTube

Poznati muzičari okupili su se kako bi zajedno pomogli humanitarnoj akciji za obezbeđivanje obroka siromašnim sugrađanima.

Humanitarna akcija voli, voli, voli
Lena Kovačević u spotu sa decom, Printscreen YouTube

Lena Kovačević, Jelena Tomašević, Nevena Božović, Aleksandar Sale Cvetković iz “Tropiko benda” i Bojan Vasković, pevač “Leksington benda” zajedno su otpevali pesmu “Voli, voli, voli”, autora Andreja Andrejevića (muzika i arnažman) i Violete Sandić (tekst), kako bi pomogli prikupljanju sredstava za crkvene kuhinje.

jelena Tomašević Printscreen YouTube
Pozivu se odazvala i Jelena Tomašević, Printscreen YouTube

Godinama Versko dobrotvorno starateljstvo aktivno se bavi problemom gladi i nastoji da najugroženijim sugrađanima obezbedi kvalitetan kuvani obrok svakog radnog dana. Preko dve hiljade ljudi dobije šansu da se prehrani u crkvenoj kuhinji, ali je neophodan novi priliv sredstava kako bi moglo da se nastavi sa obezbeđivanjem hrane.

U cilju podizanja svesti o ovom aktuelnom problemu snimljen je spot za pesmu “Voli, voli, voli”. Ova dirljiva pesma govori o ljubavi prema bližnjima kao i o neophodnoj pomoći za one koji su najugroženiji.

Uveden je i sms broj 2844 – jedna poruka obezbeđuje jedan obrok. Info telefon za sve koji žele da doniraju namirnice: 011 2182 776.

Pogledajte spot:

Izvor: Kurir

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde