Huawei MAC, prva regionalna dodela muzičkih priznanja

0
131

U organizaciji i produkciji najveće regionalne produkcijske kuće “Skymusic”, 29. januara u Štark areni u Beogradu održaće se muzički spektakl kakav još nije viđen u ovom delu Evrope.

Veliki spektakl ove zime: Prva regionalna dodela muzičkih priznanjaPrva regionalna dodela muzičkih priznanja Huawei Music Awards Ceremony (MAC) okupiće najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Makedonije. U okviru programa koji će trajati više od četiri sata, na nekoliko povezanih bina pojaviće se više od 60 poznatih ličnosti iz regiona. Publika će uživati u spektakularnim nastupima osmišljenim i režiranim specijalno za ovu priliku. Biće dodeljeno više od 20 priznanja za najbolje izvođače, numere različitih žanrova, spotove, scenske nastupe…

Dodeljene MTS Vision nagrade za najbolje spotove

Na manifestaciji se očekuje preko 200 poznatih ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom, a ceremoniji dodele priznanja uživo će prisustvovati 15.000 posetilaca! Jedinstveni celovečernji zabavno–muzički događaj Huawei MAC direktno će prenositi TV stanice sa nacionalnom frekvencijom u zemljama regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore će pratiti direktan prenos iz Štark arene na TV Prva, dok je Radio S glavni partner manifestacije.

Veliki spektakl ove zime: Prva regionalna dodela muzičkih priznanjaHuawei MAC će biti produkcijski i televizijski najzahtevniji poduhvat ikada izveden na našim prostorima, organizovan po najvišim svetskim produkcijskim standardima. Upotreba najnovijih audio i video tehnologija; pokretnih ekrana i scenografije; inovativni koncept rasvete; najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije – sve ono po čemu “Skymusic” zauzima lidersku poziciju u regionu, na ceremoniji dodele muzičkih nagrada biće podignuto na najviši nivo.

Završen Enter, muzički festival u Topčideru posetilo preko 35.000 ljudi

Izvođače i muzičke numere za dodelu Huawei MAC priznanja nominuju radio stanice. Glasači iz svih zemalja regiona imaće mogućnost da putem sajta Huawei MAC glasaju za svoje favorite. Na Facebook i Instagram stranicama mogu pratiti najnovije vesti i zanimljivosti u vezi sa manifestacijom. Huawei MAC će biti vrhunac dosadašnjeg rada produkcijske kuće “Skymusic”. A, koja iza sebe ima dvodecenijsko iskustvo u tehničkoj produkciji najvećih regionalnih muzičkih događaja.

Prodaja ulaznica je na prodajnim mestima Eventima.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde