Glumica Hristina Popović osvojila medalju na državnom prvenstvu u Olimpijskom triatlonu

0
557

Poznata glumica Hristina Popović osvojila je medalju na trećem Vlasinskom triatlonu. Ona je na Instagramu postavila fotografiju sa medaljom oko vrata i napisala: “Moj prvi Olimpijski triatlon – Državno prvenstvo Srbije 2017”.

hristina popović triatlon medalkja vlasina
Foto: Instagram / Hristina Popović

Treći Vlasinski triatlon samoprevazilaženja održan je na Vlasinskom jezeru u muškoj i ženskoj konkurenciji. Učestvovao je 71 triatlonac iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Nemačke i Crne Gore. Među njima i glumica Hristina Popović, koja stalno pred sebe postavlja nove izazove. Triatlon je sportsko takmičenje koje u sebi sadrži tri različite discipline: plivanje, biciklizam i trčanje, pri čemu takmičar prelazi unapred zadate deonice po datom rasporedu.

Sofest 2017: Nagrade za „Jesen samuraja“, Goricu Popović, Igora Đorđevića

Vlasinski Triatlon se sastojao od dve trke – Olimpijski triatlon: plivanje 1.500 metara, bicikl 40 kilometara, trčanje 10 kilometara, i Sprint triatlon: plivanje 750 m, bicikl 20 km, trčanje 5 km. Olimpijski triatlon je ujedno i zvanično Državno prvenstvo Srbije u triatlonu, dok se trka Sprint triatlon boduje za Kup Srbije.

BRANKA PUJIĆ: Tango je lek za dušu

– Moj prvi Olimpijski triatlon – Državno prvenstvo Srbije 2017 – pohvalila se popularna glumica na Instagramu uz selfi s medaljom.

Kako je posle pojasnila fanovima i prijateljima koji su već krenuli da je zezaju da je medalju kupila na buvljaku, ona je osvojila 2. mesto za žene od 31-41 godine. A, ovaj uspeh je rečima “za tebe, ljubavi” posvetila svom dečku, srpskom teniseru Ivanu Bjelici.

Ustanovljena nagrada „Milorad Mandić Manda“

Poznata tridesetpetogodišnja glumica je veliki ljubitelj ekstremnih sportova. Voli i da roni sa ajkulama.

Izvor: Noizz.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde