HOTEL BEOGRAD: Pesmu “Darja” otpevali Miloš Biković i Bajaga

0
313

Na Dan zaljubljenih usledilo je iznenađenje koje su spremili glumac Miloš Biković i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

HOTEL BEOGRAD: Pesmu "Darja" otpevali Miloš Biković i Bajaga
Miloš Biković i Bajaga u spotu za pesmu “Darja”, Foto: Printskrin YouTube/Hotel Beograd

Uoči premijere romantične komedije “Hotel Beograd” 14. fenruara je objavljena pesma “Darja” koju zajednički izvode njih dvojica.
– Ova pesma je napravljena za film “Hotel Beograd” kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima! – objasnio je Miloš Biković.

Rusko–srpski film i mini serija “Hotel Beograd” pri kraju snimanja
HOTEL BEOGRAD: Pesmu "Darja" otpevali Miloš Biković i Bajaga
Biković i Bajaga u spotu za pesmu “Darja”, Foto: Printskrin YouTube/Hotel Beograd

On se posebno zahvalio Bajagi:
– Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva.

Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, tu je i novi film “Hotel Beograd”. U njemu Miloš Biković igra glavnu ulogu. Tumači veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija, u koje je upao, iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju. U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Dariju zvanu Daša igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.

Miloš Biković i Aglaja Tarasova na moskovskoj premijeri filma “Led 2”

Ljubitelji TV serijala “Kuhinja” i “Hotel Eleon” moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandema iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u “Hotelu Beograd” pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Orašanin Teodosić; Miodraga Radonjića; Ljubomira Ljube Bandovića; Srđana Žike Todorovića…

Premijera filma “Hotel Beograd” zakazana je za 10. mart u Beogradu. Karte se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticketsa. Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12. marta.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde