“Hollywood Undead” 25. juna na bazenima “11. april”

0
97

Petorka iz Los Anđelesa uvrstila je Beograd u svoju evropsku turneju 2018.

Poznati američki rap rock bend “Hollywood Undead” nastupiće 25. juna na bazenima “11.april” na Novom Beogradu. To će biti njihov prvi koncert u Srbiji. Tom prilikom će promovisati svoj najnoviji album “V”. Naravno, publika će imati priliku i da čuje njihove hitove – “We Are”; “Whatever It Takes”; “Bulle”; “Everywhere I Go”; “Undead”; i ostale numere koje predstavljaju idealnu mešavinu repa, hip hopa, roka i nju metala.

Počela prodaja ulaznica za koncert Brajana Ferija u Štark areni
hollywood undead
Foto: Promo

Grupu čine Johhny 3 Tears, J-Dog, Charlie Scene, Funny Man i Danny. “Hollywood Undead” su u znaku broja 5 – oformljeni su 2005.godine, imaju petoricu članova, snimili su pet albuma, a i u Beogradu sviraju 25. juna.
– Mi smo petorica braće. Ljudi imaju pet čula, pet zvezdica označava kvalitet, pet predstavlja čoveka u teologiji… Zato i verujemo da će naš prvi koncert u Srbiji biti spektakularan, jer se održava 25. juna- rekao je Johnny 3 Tears, koji kao i njegova braća, pridaje veliki značaj numerologiji.

Nastup “Hollywood Undeada” ujedno je i otvaranje letnje sezone koncerata na bazenima “11.april” na Novom Beogradu. Jedan od najlepših koncertnih open air prostora u gradu prošle godine otvorili su Cigarettes After Sex”, održavši izuzetno zanimljiv nastupa u prestonici.

Koncert „Scorpionsa“ pomeren za 10. jun

Široj publici poznati po originalnim maskama, članovi benda “Hollywood Undead” su odlučili da nagrade najvernije fanove. I to tako što će najbržih 100 imati priliku da nabave ulaznice po specijalnoj ceni od 2.100 dinara. Regularna cena ulaznica je 2.400 dinara, dok će na dan koncerta iste koštati 2.800 dinara. Karte za “Hollywood Undead” koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde