“Hladno pivo”: 30. rođendan slaviće se i na Kalemegdanu

0
210

Mile Kekin i ekipa proslavljaju jubilarni rođendan benda.

Hladno Pivo 2018 30. rođendan
Foto: Promo

Najpopularniji hrvatski punk rock bend “Hladno pivo” ove godine obeležava 30 godina rada serijom koncerata. A, u subotu 26. maja održaće veliki koncert na Beogradskoj tvrđavi (košarkaški tereni KK Partizan) na Kalemegdanu.

Mile Kekin: Prvi auto koji je samo tvoj, simbol je prave slobode

Na radost brojnih fanova na koncertu će pevati svoje najveće hitove sa osam studijskih albuma. Uspomene sa prethodna četiri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

Josipa Licas i Hladno pivo Mile Kekin FB
Denis Mujadžić, Josipa LIsac i Miel Kekin, Foto: Facebook / Croatia Records

– Svirka na Kalemegdanu biće nam prilika da dokažemo da je “Hladno pivo” najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, a kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetaćemo se od “Džinovskog” pa do “Zatvorenih vrata”. To će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku. Zato jedva čekamo taj 26. maj – poručuje frontmen Mile Kekin.

Josipa Lisac proslavila 50 godina karijere i promovisala album

hladno pivo bbf 17
“Hladno pivo” na Belgrade Beer Festu 2017, Foto: Belgrade Beer Fest

Pored koncerata, bend je odlučio da tri decenije rada ovekoveči i na kompilaciji “Hladno pivo – 30 godina – Greatest Hits”. Na ovom izdanju je 23 pesme iz svih faza karijere ovog popularnog benda. U svojoj dugačkoj muzičkoj karijeri prošli su put od underground boraca do mainstreama, da bi svakim albumom širili svoje žanrovske okvire. Na kompilaciji “Greatest Hits” mogu se čuti nove verzije pesama “Ne volim te”, “Šamar”, “Samo za taj osjećaj” i “Zimmer Frei”. A, tu su i ostali hitovi koji su bend “Hladno pivo” doveli na vrh top lista regiona: “Pjevajte nešto ljubavno”; “Trening za umiranja”, “Nije sve tako sivo”; i druge. Prava poslastica na kompilaciji je saradnja sa neponovljivom Josipom Lisac. Sa njom je Mile otpevao pesmu “Soundtrack za život”.

Vegani i vegetarijanci na Demofestu

Danas počinje prodaja ulaznica, a trajaće samo do četvrtka 1. februara, kada uz jednu kupljenu ulaznicu druga se dobija besplatno! I to, na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigs Tixa.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde