Hit pesma “Perfect” u izvođenju “2Cellos”

0
196

Duet “2Cellos” je objavio još jedan spot, ali ne za pesmu sa njihovog albuma “Score”, već za novu, koja će tek biti objavljena na sledećem izdanju.

Hit pesma "Perfect" u izvođenju "2Cellos"
Foto: Facebook / 2Celos

Stjepan Hauser i Luka Šulić obradili su, odnosno na svoj način izveli hit “Perfect” Eda Širana (Ed Sheeran).
– Pošto smo imali isti menadžment, dugo se poznajemo sa Edom Širanom. Mnogo smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo već jednom obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak! – rekao je Stjepan Hauser.

„2Cellos“ u 2018. zaplovili spotom za numeru iz filma „Titanik“
Stjepan Hauser, Ed Sheeran i Luka Šulić
Stjepan Hauser, Ed Sheeran i Luka Šulić, Foto: Facebook / 2Celos

– Gde god da smo bili proteklih meseci, stalno smo čuli “Perfect” i pomislili da bi ta pesma trebalo da dobije verziju na violončelu. Čim smo se vratili sa američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original ima odličnu melodiju i tempo, i znali smo da će lepo zvučati na violončelu. Uostalom, procenite sami. Mi mislimo da se savršeno uklapa. Nadamo se da se Ed slaže – dodao je Hauser.

Specijalni gost u „Cinema Paradiso“ spotu „2Cellos“ – Oliver Dragojević

Pesmu pre objavljivanja nisu slali popularnom pevaču jer su želeli da ga, kako kažu, iznenade. Spot je snimljen u zagrebačkom “Katranu”, a režiju potpisuju dugogodišnji saradnik Kristijan Burlović i produkcija “Medvid”.

Podsetimo, na aktuelnom albumu “Score”, dvojac “2Cellos” predstavlja se sa novim zvukom i stilom, svirajući najpopularnije melodije ikad napisane za klasike i savremene filmove i televiziju. Album prati i svetska turneja, započeta jula 2017. godine.
Luka i Stjepan su ovog puta više istraživali tradicionalni svet zvuka. A u tom istraživanju, kao zvučna pozadina, pridružio im se Londonski simfonijski orkestar (London Symphony Orchestra), predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smithom. Luka i Stjepan potpisuju produkciju zajedno sa Nickom Patrickom.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde