Hills Up: Tri noći dobre muzike na dve bine na Zlatiboru

0
238

Od 13. do 16. jula Zlatibor će biti prestonica rok i elektronske muzike. Na lokaciji Tić polje tada će se održati festival Hills Up, a nastupiće brojni poznati izvođači.

zlatibor hills upUvertiru u najbolji Hills Up festival do sada imaćemo već prve večeri u okviru koje na Main stage-u nastupaju “Orthodox Celts”, “Kanda, Kodža i Nebojša”, Goran Bare i “Majke”, “Atheist Rap”, “Straight Mickey and The Boyz”.

zlatibor hills upDrugo veče festivala na Main stage-u uzdrmaće “Let 3”, “Obojeni Program”, “Who See”, “Dža ili Bu” i “Zap Me Strobe”. A, nakon dve neprospavane noći na Tić polju, za veliku završnicu Hills Up festivala 2017. na Main stage-u biće zaduženi “Atomsko sklonište”, “Mortal Kombat Bend”, “Elemental”, “Prti Bee Gee” i “Irie Fm”.

zlatibor hills upOve godine na Shuma stage dolaze najveća imena domaće DJ scene. U šumi otvaraju sezonu Dumanya, Peter Portman, Dejan Milicevic i Marko Milosavljević. Drugi dan festivala, na Shuma stage-u do svitanja vrte Marko Nastić, Srđan Krčmar, Ilija Đoković i Predrag Petković Mene. Posetioce će još zabaviti i Lea Dobričić, Kristijan Molnar, Lena Glish (Lena Glišović)…

zlatibor hills upHills Up festival se održava na lokaciji Tić polje, iza hotela “Zelenkada”, iz pravca Zlatibora ka Crnoj Gori prvo skretanje na levo posle “Gasprom” pumpe. Može se doći i pešačkom stazom sa kružnog toka na magistrali na Zlatiboru pored naselja Jelena Anžujska, osvetljenim trotoarom.

Dnevna karta može se kupiti samo za jedno veče na ulazu na festival po ceni od 1.000 dinara. Ulaznice se inače mogu nabaviti u svim Win Win radnjama u celoj Srbiji, preko sajta hillsup.org ili www.ddtickets.rs. I van Srbije mogu se elektronski izvršiti uplate i kupiti karte na www.ddtickets.rs (elektronska karta dobija se na mejl sa bar kodom koji se očitava na ulazu). Komplet karata važi za sve dane festivala i sve nastupe na oba stejdža, kao i za afterparty.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde