Hills Up: Rok, hip-hop i elektro muzika na Zlatiboru, a osetiće se i duh Irske

0
157

Zlatiborski Hills Up festival ove godine biće održan od 13. do 15. jula. Program je kao i ranijih godina raznovrstan i predstaviće publici najaktuelnije izvođače na regionalnoj rok, hip-hop i elektro sceni.

orthodox celts Hills Up festivalHills Up festival će publiku voditi na svojevrsno putovanje kroz vreme i muzičke pravce, predstavljajući im bogato i dragoceno nasleđe rokenrol kulture Srbije i regiona. Svako veče festivala tradicionalno otvaraju demo bendovi, izabrani na konkursu. Na glavnoj bini će nastupiti predvodnici novog rok talasa “Straight Mickey and Boyz” i bučni i energični “Mortal Kombat bend”. Takođe i zagrebački “Elemental”, kao i najbolji rege bend nove generacije “Irie FM”, i mnogi drugi.

“Orthodox Celts” za Zlatibor i Hills Up festival 2017 spremaju The best ofF repertoar, tako da će publika svakako uživati u duhu Irske dok se razleže zlatiborskim planinama. Aca Seltik i njegova ekipa biće muzički gosti prvog dana festivala, tačno u ponoć.

Hills Up: Tri noći dobre muzike na dve bine na Zlatiboru

hills up djProgram na glavnoj bini će biti zatvaran u hip-hop ritmovima, a ove godine će posetioce festivala kroz noć voditi “Prti Bee Gee“ i “Who See”, koji će predstaviti njihov novi album. Najbolje što postoji na srpskoj elektro sceni biće skoncentrisano na Zlatiboru tokom Hills Upa. Na glavnoj bini posetioce očekuje nastup “Zap Me Strobe”, a u fantastičnom ambijentu zlatiborske šume koja čitavom događaju daje posebnu atmosferu, na di džej pultu u okviru Shuma stage-a će se smenjivati: Lena Glish, Dumanya, Mene, M.U.T.O.R, Srđan Krčmar, Marko Milosavljević, Ilija Đoković, Kristijan Molnar… Glavne zvezde će svakako biti Dejan Milićević, Marko Nastić i Lea Dobričić.

Pored muzičkog dela, tokom festivala će, tradicionalno, biti održan turnir u basketu 3 na 3. A svi koji žele da upoznaju prirodne lepote Zlatibora i iskušaju svoju fizičku spremnost imaće priliku da učestvuju u trci u planinskom orijentiringu.

Kamp čeka svoje goste

hills up kampZa one koji žele da budu smešteni blizu festivalskog prostora obezbeđen je kamp. Karta po ceni od 3.000 dinara uključuje mesto u kampu na tri noći za dve osobe sa svim taksama. Kamp se sastoji od 50 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 1,5 hektara. Zadovoljava standarde za 3 zvezdice. Kamp poseduje zajedničku prostoriju za boravak gostiju, recepciju, kuhinju sa pratećom opremom, prostor za pranje veša i održavanje higijene, unutrašnje i spoljašnje tuš kabine, letnjikovac, prostor za odlaganje smeća, uređaj za pražnjenje otpadnih voda, kao i prostor za pranje vozila. U kampu je dostupan telefonski priključak i bežični internet. Svaka parcela ima priključke za vodu i struju. Obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta. U letnjikovcu je gostima dostupan roštilj sa pratećom opremom.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde