Hi-Files Show: Sajam audio-video tehnike 23. i 24. novembra

0
30

Najveći i najstariji domaći sajam audio i video tehnike Hi-Files Show, održaće se šesnaesti put zaredom u Beogradu, 23. i 24. novembra u hotelu “Holiday Inn”.

Hi-Files Show: Sajam audio-video tehnike 23. i 24. novembra

Posetioci sajma Hi-Files Show čekaju brojna izneđenja. U salama i sobama na prvom i drugom spratu hotela imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja čak 20 izlagača, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište. Među izlagačima naći će se: 4Audio; Impulse Hi-Fi Audio; M-Kabl; Pro-Ject Audio; Sretenović Audio; Auris Audio; Vox Trade i mnogi drugi. Posetiocima će biti predstavljen i luksuzni hi-fi sistem čija cena prelazi 60.000 evra.

55 godina karijere: Zlatna ploča i Posebno priznanje za Biseru Veletanlić

Na Hi-Files Show sajmu biće obeležena 70. godišnjica poznate američke kompanije McIntosh Laboratory u organizaciji Sretenović Audio, na kojoj će nastupiti gudački kvartet “Mistik cello”. Nastup je predviđen u nekoliko delova, a održaće se u subotu, 23. novembra, između 13 i 17h.

Hi-Files Show: Sajam audio-video tehnike 23. i 24. novembra
Pro-Ject gramofon, Foto: Promo

Ovogodišnje izdanje sajma imaće brojne predavače iz inostranstva: kao gost Sretenović Audija biće Alex Brady iz kompanije Nordost; gost M-Kabla biće Stephen Oakes iz kompanije IsoTek; a gost kompanije Trifecta Audio će biti šef dizajna kompanije Rogers, Andy Whittle.

“Distorzija” kultni album “Električnog orgazma” posle 33 godine ponovno na vinilu

Kao specijalni gost Hi-Files sajma, ove godine će se posetiocima predstaviti najveći proizvođač gramofona na svetu, kompanija Pro-Ject Audio. Iz centrale u Austriji stići će 14 Pro-Ject Audio uređaja, koji će biti izloženi u holu na prvom spratu. Kao vodeći svetski proizvođač gramofona, Pro-Ject Audio će prikazati čak devet uređaja ovog tipa, ali i druge hi-fi komponente. Posetioci Hi-Files sajma moći će da se upoznaju sa all-in-one sistemom Juke Box E, koji se sastoji od gramofona sa integrisanim pojačalom i regalskih zvučnika.

Hi-Files Show: Sajam audio-video tehnike 23. i 24. novembra
“Mistik cello”, Foto: Facebook / Mistik cello

Hi-Files Show je otvoren za posetioce od 12 do 19h. Više informacija o izlagačima potražite OVDE.

DUBIOZA KOLEKTIV: Muzika danas mora biti jedan klik udaljena od konzumenta

Sajam audio-video tehnike se održava od 2008. u hotelu “Holiday Inn” na Novom Beogradu. Od samog početka na njemu se okupljaju svi relevantni distributeri hi-fi opreme, kao i domaći proizvođači. Svake godine pridruživali su se i proizvođači iz okolnih zemalja poput: Italije, Slovenije i Hrvatske.

Organizator sajma je magazin “Hi-Files”, koji pravi detaljan izveštaj sa svake manifestacije i time dodatno promoviše svakog izlagača posebno. O ovom sajmu su pisali i neki od najpoznatijih svetskih publikacija.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde