Heart Rock Fest 2019: Rokeri pevaju za Natašu u Vrbasu 10. avgusta

0
82

Festival se održava drugu godinu zaredom pod pokroviteljstvom opštine Vrbas. Osnovni cilj manifestacije je da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Heart Rock Fest: Rokeri pevaju za Natašu u Vrbasu, 10. avgusta

Muzika najlakše pronađe put do srca, a bendovima koji će učestvovati na Heart Rock Festu 10. avgusta na Gradskom stadionu u Vrbasu, humanost je na prvom mestu. U subotu Vrbas očekuje mnogo posetilaca, jer će na festivalu svirati neki od najpopularnijih srpskih bendova: “S.A.R.S.”; “Neverne bebe”; “Dejan Cukić i Spori ritam bend”; “Ničim izazvan”; “Veliki prezir”; i “Majdan”. Koncerti će trajati od 19 do 02h.

Bend “Ničim izazvan” objavio spot za pesmu “Pusti ljubav”

Ove godine deo prihoda od ulaznica dobiće Nataša Gajdoš iz Kucure. Njoj je potrebno još 950.000 dinara da bi konačno dobila protezu koja joj je neophodna. Nataša je devojka od 20 godina, koja je prošle godine bila žrtva pijanog vozača. Posle nesreće ostala je bez noge sa višestrukim prelomima ruke i butne kosti. Lekari su uspeli da joj spasu život, ali jedino specijalna proteza može da joj omogući dalji normalan život i kretanje.

Kao uvertira za Heart Rock Fest, u četvrtak, 8. avgusta, na Trgu Nikole Pašića u Vrbasu biće održan Festival demo bendova. Prijavili su se bendovi i raznih gradova, a pobedniku će pripasti čast da sledeće godine otvori treći Heart Rock Fest.

Grupe “Ničim izazvan” i “Iskaz” snimile zajedničku pesmu “Okej, okej”

Festival je prošle godine pokrenut na inicijativu članova benda “Ničim izazvan”, koji su upravo u Vrbasu i zasvirali svoje prve akorde. Zahvaljujući humanosti koju su pokazali, svi okupljeni oko Heart Rock festa prošle godine su prikupili 500.000 dinara za opremanje kuće za dnevni boravak za decu sa posebnim potrebama.

Karte za ovaj jedinstveni humanitarni festival se mogu kupiti po ceni od 600 dinara u Vrbasu – Kancelarija za mlade i “Mansarda kafe”; u Kuli – “Sport Stars kafe” i “Brothers pab”; i u Novom Sadu – “Škripa Pub”; a u subotu, 10. avgusta, samo na ulazu u Gradski stradion.
Organizatori i učesnici festivala se nadaju da će ove godine odziv publike biti još bolji i da će prikupiti dovoljno sredstava da se Nataši nabavi proteza i započne da živi život punim plućima. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na festival pomoć Nataši možete uputiti i uplatom na račune 340-11017528-96 (dinarski); i 340-10028239-54 (devizni) sa naznakom – pomoć za Natašu Gajdoš.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde