“Hakuna Matata” iz “Kralja lavova” na 28 jezika, uključujući i srpski

0
94

U bioskopima Srbije veliki i mali gledaoci mogu da pogledaju novu avanturu, američki dramski film u režiji Džona Favroa.

"Hakuna Matata" iz "Kralja lavova" na 28 jezika, uključujući i srpski
Foto: Printskrin YouTube / DisneyMusicVEVO

Kompanija “Dizni” je na internetu objavila verziju pesme “Hakuna Matata” iz rimejka animiranog hita “Kralja lavova” (The Lion King). U njoj se može čuti kako ta vesela numera zvuči na čak 28 jezika na koja je film sinhronizovan. A ti je i srpski, koji se može na početku ove verzije pesme, odmah posle stihova na engleskom i norveškom jeziku.

Nova verzija “Kralja lavova”, urađena fotorealističnom kompjuterskom animacijom koja joj daje izgled igranog filma, trenutno obara rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta. Pored omiljenih likova na velikom platnu ponovo možemo videti, a i čuti nove verzije pesama iz crtaća iz 1994, među kojima je i “Hakuna matata”.

“Kralj lavova” zarikaće u bioskopima Srbije od 17. jula
"Hakuna Matata" iz "Kralja lavova" na 28 jezika, uključujući i srpski
Foto: Printskrin YouTube / DisneyMusicVEVO

Podsetimo, “Kralj lavova” gledaoce vodi u afričke savane, gde je rođen budući kralj – Simba. On obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada…

Glasove junacima na srpskom dali su: Nikola Šurbanović (Simba); Andrijana Oliverić (Nala); Vladan Živković (Mufasa); Dragan Vujić Vujke (Skar); Marko Gvero (Pumba); i Milan Antonić (Timon). Inače, u sinhronizaciji celog filma učestvovala je i pevačica Tanja Banjanin, Marko Marković; Branislav Platiša; Davor Perunović…


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde