Grupa “Texas” najavlje spektakl u subotu u Beogradu

0
201

Popularni Škotlanđani u organizaciji Avalon produkcije nastupiće 28. septembra u Skoplju, a sutradan, 29. septembra, održaće koncert u Beogradu.

grupa "Texas"Škotska grupa “Texas” dolazi prvi put u Srbiji. Iako je bend bio najavljen minulog leta na Arsenal Festu u Kragujevcu, iz zdravstvenih razloga pevačice, morali su da otkažu svoj nastup. Ali, zato stižu ove jeseni u Beograd, jer nisu želeli da razočaraju svoje fanove u Srbiji. “Texas” će koncert održati 29. septembra u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Za koncert u subotu najavljuje spektakl na kojem će odsvirati svoje najveće hitove. Predvođeni pevačicom moćnog glasa, Sharleen Spiteri, bend je pripremio specijalnu set listu za srpske fanove, koji nestrpljivo očekuju hitove “Summer Son”; “I Don’t Want A Lover”; “Say What You Want”; “Inner Smile”; i ostale numere iz njihove bogate karijere.

Arsenal 08: „Texas“ zbog zdravlja pevačice odustao od učešća na festivalu
Foto Avalon produkcija
Sharleen Spiteri, Foto: Avalon produkcija

Sharleen se pre samo tri nedelje venčala sa svojim dugogodišnjim partnerom, poznatim kuvarom Brynom Williamsom. Venčanicu joj je kreirala bliska prijateljica Stella McCartney, koja je bila i specijalna gošća na venčanju. Par je odabrao St Tyrnog parish crkvu iz XV veka, koja se nalazi u Denbighu, Brynovom rodnom mestu u Severnom Velsu.
– Lepo je venčati se u ovim godinama jer su moji prijatelji preuzeli kompletnu organizaciju svadbene ceremonije. Moje je bilo samo da budem lepa i da uživam! – izjavila je pedesetogodišnja Sharleen.

Beth Hart u Beogradu obeležava 25 godina karijere

Ne propustite priliku da odgledate Sharleen i “Texas” uživo, s obzirom da je pevačica već najavila pauzu u živim nastupima – nakon povrede tri kičmena pršljena, lekari su je upozorili da bi koncertna aktivnost samo pogoršala njeno stanje.
– Nekako sam se nagodila sa njima da održim još ovih nekoliko koncerata, a onda potpuno posvetim mirovanju i lečenju – iskrena je Spiteri.

Pojedine kategorije ulaznica su pred rasprodajom, pa je mudro iste nabaviti na blagajni Hale sportova “Ranko Žeravica” i svim prodajnim mestima Eventima.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde