Grupa “Srčani udar” objavila spot za pesmu “Sve ili ništa”

0
48

Rock bend iz Kanade predstavio je novu numeru.

Grupa "Srčani udar" objavila spot za pesmu "Sve ili ništa"
Foto: Promo

Grupa “Srčani udar”, koji mnogi nazivaju rok furije, objavila je spot za pesmu “Sve ili ništa”. Upravo ove reči su njihova parola i vodilja u muzičkoj karijeri. A novi singl je naslovna pesma sedmog studijskog albuma kanadskog sastava.

Tekst i muziku za “Sve ili ništa” je napisao Dejan Đurković Englez. U kreiranju aranžmana mu se pridružio pevač grupe Slobodan Vitas.
Inače, na novom albumu su gostovali Alen Islamović; grupa “Osvajači”; Zlatan Ćehić Ćeha; Žanil Tataj Žak; Ante Toni Janković; Lana Škrgić; Miki Petkovski (Smak)…

“Na pola koplja” – nova pesma benda “Srčani udar” i Alena Islamovića

– “Srčani udar” ide brzo i nezaustavljivo ka premijeri novog albuma. Nakon “Divlje Merry”, koju je publika imala priliku da čuje nedavno, izbacili smo novi singl pred album. Naknadno ćemo objavljivati spotove za ostale pesme koje smo snimili, a imamo dosta materijala. Nismo bend koji jednom ili dva puta godišnje objavi singl, već imamo plan da u narednih godinu dana “izbombardujemo” naše fanove u Srbiji i širom sveta. Kako kaže naša nova pesma, ništa ne radimo na pola, idemo na “Sve ili ništa” – rekao je lider benda Dejan Đurković.

Grupa radi na albumu već dve godine, pesme su se nizale i dodavale, tako da je on sam od sebe polako postao dupli album, iako to nije bila prvobitna zamisao.
– Svaka numera je praćena videom, jer se danas muzika gleda. Ali, nema tu ništa “fancy”, niti prevelike glume, samo sirovi rock’n’roll – dodao je Đurković, gitarista i osnivač “Srčanog udara”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde